RAZR i
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Motorola RAZR i
Браво на Мото мн. добра и иновативна идея с процесоара на Интел :) Те винаги са били иноватори :) .
Re: Motorola RAZR i
YES :)
[B]Go MOTO GO[/B]
[B]Go MOTO GO[/B]
Браво на Мотото, много ми харесва телефона и като дизайн, и като характеристики.
Супер е!Аз имам RAZR от няколко месеца.Отначало не работеше добре и губеше мрежа,но след ъпдейта до 2.3.6 заспа!А вчера му излезе номия ъпдейт и днес вече е с 4.0.4!Работи си супер.Малко има леки проблеми с навигацията,защото още няма версия за източна Европа за 4.0.4,но през гугъл мап си намира всичко.Новият е аще по-добър с по-мощния процесор и много по-мощната батерия,но сигурно ще пасувам.Не мога за една година да дам два пъти по 800-1000 лв за нов телефон.Догодина,живот и здраве,ще видим!
http://o-connect.com/m94014-motorola-razr-i.html
Тук може да се поръча и сега. Но тия сайт го следя от известно време и повечето от датите за наличност не са им верни. Примерно пише налично от 01.09.2012 а 20 дни по късно още няма и цена и тн. Но знам ли като за стартова цена не е толкова лошо.
Тук може да се поръча и сега. Но тия сайт го следя от известно време и повечето от датите за наличност не са им верни. Примерно пише налично от 01.09.2012 а 20 дни по късно още няма и цена и тн. Но знам ли като за стартова цена не е толкова лошо.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Колко ядрен процесор има Motorola RAZR i ?
Предполгам 1-но ядрен ?
Предполгам 1-но ядрен ?
Най-добре от чужбина да се поръча, пример http://www.expansys.bg/motorola-razr-i-eu-black-237286/
Едноядрен на 2GHz, с архитектура х86 а не ARM.
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
х86!? Това значи ли , че може да се инсталира Windows XP?
Да, архитектурата е x86, но не знам дали е възможно да му се сложи някаква Desktop ОS. Със сигурност знам, че чипсета поддържа hyper threading technology, което е сериозен плюс пред ARM-базираните конкурентни решения.