RAZR Maxx
Re: Motorola RAZR Maxx
Ако имаш конкретен линк към сайт откъдето можем да си го купим от щатите за 200 $ моля прати:)благодаря предварително:)
Razr вече с официален ьпдеит 4.1.2
И значителни проблеми за съжаление. Изчакайте, поне такива са съветите из форумите.
Кажете някой читав магазин откъдето да си го закупя. Също така ако го взема и е с андроид 2 и нещо ще мога ли да му сложа 4 а не направо 4.1.2 която имала проблеми?
Чета много електронни книги и ми трябва яка батерия а това май е единствения такъв телефон.
Чета много електронни книги и ми трябва яка батерия а това май е единствения такъв телефон.
С къстом ром всичко е наред! http://d-h.st/3d8
аз нямам никакви проблеми с 4.1.2 Телефона е супер, даже съм много доволен. При смесена употреба (интернет час дневно, игри пак толкова и говорене 5-10 мин. дневно) държи по 3-4 дена, ако не го базикаш много отива и седмица. Диспея ми е на 100 процента, нямам проблеми с игрите, нищо засега не го е затормозило последната фифа игая която е 1,3 гб. Свободно го позлвам и на дъжд, капките сами се отдръпват от диспея :D
Не че нещо но за 450 лева цена в бг се купува леново п780. И по добра батерия и по мощен процесор и по голям екран и по голяма производителност.
[Quote]Не че нещо но за 450 лева цена в бг се купува леново п780. И по добра батерия и по мощен процесор и по голям екран и по голяма производителност.[/Quote]Убеден съм, че се намират китайски модели с подобни параметри по-евтино от 450 лв.... там, където си намерил P780 за тази цена.
Всъщност, дори не знаех, че Lenovo правят Android смартфони, а и не ме интересува особено.
Всъщност, дори не знаех, че Lenovo правят Android смартфони, а и не ме интересува особено.
Колега, аз не съм писал за теб а за тези които си търсят телефон с сериозна батерия. А ако ползваше нет можеше и да знаеш че леновото отвява макса по издържливост на батерията въпреки по мощния процесор и дисплея.
Ако беше писал само за батерията, едва ли щях да те репликирам. Не, че оспорвам твърдението ти, но сравняваш модели, отстоящи на 15 месеца. Ново поколение процесори, по-ниска консумация, по-голяма батерия...
А и Lenovo не е марката, на която бих се спрял да разчитам при толкова конкуренция.
А и Lenovo не е марката, на която бих се спрял да разчитам при толкова конкуренция.