RAZR maxx V6

TehnoMobi
Регистриран: 07 юли 2006, 18:31

Re: Motorola RAZR maxx

Мнение от TehnoMobi » 01 юни 2007, 13:28

ИМАМ ТОЗИ ТЕЛЕФОН И МОГА ДА КАЖА САМО ЛАСКАВИ ДУМИ ЗА НЕГО.СОФТУЕРЪТ МУ РАБОТИ БЕЗПОГРЕШНО.ТЕЛЕФОНЪТ Е МНОГО БЪРЗ ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РАБОТАТА С МЕНЮТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ВИДЕО ВРЪЗКА.НАЛИЦЕ Е УСЪВЪРШЕНСТВАН ИНТЕРФЕЙС И В ЧАСТНОСТ ПО-ДОБЪР МУЗИКАЛЕН ПЛЕЪР.ВЪНШНИЯТ И ВЪТРЕШНИЯТ ДИСПЛЕЙ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ МИНЕРАЛНО СТЪКЛО ЗАЩИТЕНО ОТ НАДРАСКВАНЕ.НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ЛУФТОВЕТЕ В КОНСТРУКЦИЯТА КАКТО ПРИ V3X.БАТЕРИЯТА МУ Е ПО-СИЛНА ОТ ТАЗИ НА V3X(950 МАЧ).ВСИЧКО ТОВА ГОВОРИ ЗА ЗНАЧИТЕЛЕН НАПРЕДЪК НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ МОДЕЛА V3X НАСАМ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОДОБРЕНИТЕ ГЛАСОВИ ФУНКЦИИ И НАМАЛЕНАТА И ОЛЕКОТЕНА КОНСТРУКЦИЯ СПРЯМО V3X.

Aleksei
Регистриран: 22 окт 2006, 14:12

Мнение от Aleksei » 07 юни 2007, 21:24

tozi telefon e bokluk-ne se doblijavaite-i vaob6te ne e barz i e super neudoben

BigTony
Регистриран: 25 авг 2004, 12:38

Мнение от BigTony » 03 юли 2007, 14:57

Не знам защо говориш с пренебрежение за този модел.Вярно е, че V3x е хубав телефон, но V6 maxx има доста подобрения , освен изброените от теб.
Има диктофон.При това чудесен.Работи според наличната памет.
Другото сериозно подобрение е във възможностите на календара. Отдавна не съм виждал толкова добре организиран календар.За разлика от V3x има преглед на "Организирани събития" и "Организирани задачи"
Имам и двата телефона и трябва да ти кажа , че според мен(субективно мнение) камерата на V6 maxx е по-добра.За сметка на това няма отделна настройка за макрорежим, каквато има във V3x.
Не може да не си забелязал и сензорните бутони за управление на музикалния плеър, намиращи се под предни дисплей.Аз лично не ги ползвам кой знае колко, но за младеж който слуша много музика вероятно това е голямо удобство.
И външния и вътрешния дисплей на V6 maxx определено са по-хубави.
И накрая V6 maxx има вградена функция "Световен часовник".
Общо взето като , цяло V6 maxx дава повече удобства за бизнеспотребителите.
П.П. За малко да забравя.V6 maxx е с броузър Опера.

Отговори