HASAN KAZA TELEFONA E NA MOHAMED ЕУДФ У УИФЕШ Ш АШДҒФ ҒФҒФ ҒГ ВУУИФ
RAZR V3 Black Limited Edition
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola V3 Razr black limited edition
-
-
-
-
-
Ti testval li si go, za da kajesh che zabiva? Imash li takuv telefon?? Az go polzvam veche vtori mesec i nito vednuj ne mi e zabil.Raboti si suvsem normalno. Ima njakoi neshta, koito ne mi haresvat, no bih gi nameril vuv vseki telefon. Idealni neshta nqma. Nemoga da zapochna da pripadam po edin telefon, no ne e losh, haresva mi i si go polzvam s udovolstvie! Puk i go kupih za 15 evro... :))))) Adios!DefaultUser написа: ↑08 май 2005, 11:59Много съм съгласен с теб, М&М! Пък и освен дизайна, нищо друго не му е толкова страхотно на телефона. Мога да ви кажа, че тази Моторола много често забива и много лесно къса нервите
-
Може ли някой да ми каже колко издарйа батерията на моторола v3 razr?DefaultUser написа: ↑24 юни 2005, 21:35Ti testval li si go, za da kajesh che zabiva? Imash li takuv telefon?? Az go polzvam veche vtori mesec i nito vednuj ne mi e zabil.Raboti si suvsem normalno. Ima njakoi neshta, koito ne mi haresvat, no bih gi nameril vuv vseki telefon. Idealni neshta nqma. Nemoga da zapochna da pripadam po edin telefon, no ne e losh, haresva mi i si go polzvam s udovolstvie! Puk i go kupih za 15 evro... :))))) Adios!
-
Здрасти Кекси, моля те кажи ми колко издържа батерията му?DefaultUser написа: ↑24 юни 2005, 21:35Ti testval li si go, za da kajesh che zabiva? Imash li takuv telefon?? Az go polzvam veche vtori mesec i nito vednuj ne mi e zabil.Raboti si suvsem normalno. Ima njakoi neshta, koito ne mi haresvat, no bih gi nameril vuv vseki telefon. Idealni neshta nqma. Nemoga da zapochna da pripadam po edin telefon, no ne e losh, haresva mi i si go polzvam s udovolstvie! Puk i go kupih za 15 evro... :))))) Adios!
Abe koi 6te ti kaze, kato spored men[mnogo hora samo si pi6at] edva li sa go pipali. 4etat revuta i pi6at mneniq
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Az sam go pipal, no ne mi haresa. Dizaina e super jak, no display-a misleh che e po- dobar. V deistvitelnost telefona e mnogo dobar, no ne mi dopadna...