стига бе деца като не разбирате от телефони няма да пишете глупости.Телефонът е най стилният на пазара,ултра тънък има всичко необходимо за телефон нов модел и само за това ,че моторола пуска в бутиците на долче и габана същият модел златен може да ви говори всичко за него.Като искате копувате си нокия тип цигарена кутййка и спирате до там.Нокия преди са се занимавалис производство на тракторни гуми а после с телефони а моторола от самото си създаване произвежда телефони и касетофони.Ако ви интересува още нещо ще ви кажа
RAZR V3 Black Limited Edition
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola V3 Razr black limited edition
прав си, ама не съвсем. златния модел е V3i. а на В3 му липсва точно това което го има във V3i
-
abe,ot kude moga da si nameria temi i nekvi drugi prilojenia za telefon4eto
-
a ve detca kato izkate funkcionalnost kupete si PALM!tova e telefon ne e igra4ka za bezdelnitci!!i dizaina mu e N1!!niama mnogo funkci ama kakvo pove4e moje6 da izka6 ot telefon!!!! i ne si davaite pari4kite za skapi telefoni,a da gi polzvate s Primi4ki samo da puskate signal4eta!
здравейте купих този телефон преди около седмица за скромните 418 лева подарък за жена ми мислия че постигнах целта си остана очарована...както и да е общо взето с помоща на дата кабела и софт направо го разбих телефона то не беха заключени файлове да се разчистат то не беха нови теми да се сложат значи след скромната ми интервенция памета е 7мб.от дотука прочетените мнения ми прави впечатление че се изказват доста хора които са виждали телефона единствено по телевизията... жалко по скоро виждам невероятна завист към тези които вече го притежават нали виждам по улицата ко става като ми зване понеже тука разправяте че бил слаб като звук ....момчета и момичета има си към софт функцията GAIN TABLE от там се увеличават всички звуци на телефона в момеента теле ще издани ушите при това без загуби на качество....та като трагна да говоря по улицата хората особено тиинейджарите им увисват ченетата ...това е имиджов телефон като ми трябват адските функции които така и не ползвам с телефон ...имам си комп които мачка всеки нещастен телефон .както и да е весели празници и ви пожелавам мама и тати да ви купи V3 za nowa godina da widite za kwo `чудо иде реч аз вече знам`..;0)))
Zdraveite i Chestita Nova Godina:)
Dedo Koleda mi "donese" edin takuv telefon za podaruk,a na jena mi sushtia,no Pink.Hora,naistina tova e unikalen telefon.Az dosta vreme biah fen na Nokia i v niakoi otnoshenia oshte sum takuv,no ima neshta v tozi telefon koito ne nikoga ne sum vijdal nito v nokia,nito v ericsson.Edno ot tiah e mnogo intuitivnoto menu.Kakvoto sum si pomislil che iskam da napravia s telefona,mnogo burzo i lesno bez mnogo rovene iz knigite stava.I e adski stilen i izobshto me kefi strahotno.Ne moga da razbera samo kak da install apps oshte no shte vidim taz rabota...:)Ako niakoi znae i moje da mi pomogne-please-help:)
Tova mi e purvia GSM ot Motorola,no se chuvstvam naistina veche fen:)
Uspehi i Kusmet:)
Dedo Koleda mi "donese" edin takuv telefon za podaruk,a na jena mi sushtia,no Pink.Hora,naistina tova e unikalen telefon.Az dosta vreme biah fen na Nokia i v niakoi otnoshenia oshte sum takuv,no ima neshta v tozi telefon koito ne nikoga ne sum vijdal nito v nokia,nito v ericsson.Edno ot tiah e mnogo intuitivnoto menu.Kakvoto sum si pomislil che iskam da napravia s telefona,mnogo burzo i lesno bez mnogo rovene iz knigite stava.I e adski stilen i izobshto me kefi strahotno.Ne moga da razbera samo kak da install apps oshte no shte vidim taz rabota...:)Ako niakoi znae i moje da mi pomogne-please-help:)
Tova mi e purvia GSM ot Motorola,no se chuvstvam naistina veche fen:)
Uspehi i Kusmet:)
-
- Регистриран: 29 яну 2005, 15:46
ne davam i edna stotinka za toq GSM 6toto motoroli te sa nai t.......te telefoni v sveta.
(Ebati Boklucite)
(Ebati Boklucite)
Нищо подобно! Моторолите са най-добрите телефони в света. Моторола е започнала като производител на радио за автомобили през 20-те години. Извинявай, но само факта, че близо 70 години се занимават с подобен род техника, не ти ли говори, че моторола вече се връща от там, където другите производители тепърва отиват
Факти: първи телефон с капаче - Моторола, първи телефон с вибрационна аларма - Моторола, първи телефон с капаче с външен дисплей - Моторола, първият най тънък телефон в света - Моторола, първият телефон със стереозвук - Моторола. Те са новатори! Всичко основно за телефона, на което се радваме днес, го е въвела Моторола.
За историята на моторола направи справка в официалния сайт motorola.com. Поразрови се там и можеш да им прочетеш много неща. В един период наистина се поизложиха и поизостанаха с модата, но пак бяха най-добрите. Сега наваксват.
Факти: първи телефон с капаче - Моторола, първи телефон с вибрационна аларма - Моторола, първи телефон с капаче с външен дисплей - Моторола, първият най тънък телефон в света - Моторола, първият телефон със стереозвук - Моторола. Те са новатори! Всичко основно за телефона, на което се радваме днес, го е въвела Моторола.
За историята на моторола направи справка в официалния сайт motorola.com. Поразрови се там и можеш да им прочетеш много неща. В един период наистина се поизложиха и поизостанаха с модата, но пак бяха най-добрите. Сега наваксват.
Koi mobile e po dob1r pomejdu Motorola V3 black i Sony Ericson K300i. Kato funktsii i t.n. Neka tsenata da q ostavim na kraq.
egasi gadnia telefon haresvam motorola no tozi tip razar ne!!!imah go i izob6to ne mi haresva,6irok e kato djapanka i neudoben,grozna klaviatura s tva metalnoto e mnogo zle!!!!prodadoh go i sum s motorola v360,mnogo po-dobre e!!