RAZR V3
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Motorola RAZR V3
Свържи се с хората, които са пуснали обява в борсата, не тук във форума.
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=656
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=656
Kupih si takuv v4era, no klaviaurata mu ne sveti. Vuzmojno li e da se popravi? :( Naistina iskam da si go zapazq, no ne moje da se polzva taka ve4er :X
-
Как го купи - пратиха ти го по куриер/поща или се видя на живо с човека? Ако е второто - трябвало е да го изтестваш по предварително набелязан план.
Аз съм купувал 2 пъти телефони втора ръка, първия път тествах внимателно, но телефончето беше перфектно. Втория път ми трябваше за мен за резервен телефон и взех един L9 без много да го гледам - пак си бачка всичко ама е яко облъскан горкия...
Аз съм купувал 2 пъти телефони втора ръка, първия път тествах внимателно, но телефончето беше перфектно. Втория път ми трябваше за мен за резервен телефон и взех един L9 без много да го гледам - пак си бачка всичко ама е яко облъскан горкия...
Motorola имат сензор за осветеност в един от бутоните на клавиатурата. Ако околната светлина е над определен интензитет, осветлението на клавиатурата се изключва. Предполагам, че това е за по-голяма енергийна ефективност. Аз като си купих моята Моторола, и аз мислих, че е развалено осветлението на клавиатурата, но вечерта с кеф разбрах, че не е :) Виж като си на тъмно дали свети.
-
Ами аз останах с усещането, че и на тъмно не му свети, ама може и да си прав - просто да е погледнал през деня, че не свети и край (cyber)
А тая екстра Мото я имат отдавна - рейзърите, а и моята легендарна V360 модел 2005 също (yes)
А тая екстра Мото я имат отдавна - рейзърите, а и моята легендарна V360 модел 2005 също (yes)
А въпросната моя Моторола е V180 от 2004 г. Сензора е под бутона "звезда" (*).
-
Странно... не е ли горе под пантата на капака?
Не. Това е бутончето, което го натиска онова издадено щифтче на капака, когато се затвори. Това "казва" на телефона, че е затворен. btw при повечето модели и то е осветено, от остатъчната светлина от клавиатурата.
-
На V360 долу ми е само един малък отвор - микрофона. Горе имам един продълговат сензор за осветеността, пробеал съм да го закрия - клавиатурата светва. Ама като гледам снимките на V180 долу не виждам нищо?