RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
За да работи Гмагазина трябва регистрация в GMail. Тая регистрация важи и за всички други щуротии на Гугъл - G+ , Гугъл Драйв и т.н и не е необходимо да правиш за всяко по отделно.
А колко държи на 3Г - ами с непрекъснато чатене през скайп или с програми като ICQ - моя издържа към 8 часа. Непрекъснато - в смисъл че чатиш яко и екрана ти свети нон стоп.
А ако само си седи с включено 3Г и от време на време получаваш и пишеш нещо - 1 ден спокойно издържа.
А колко държи на 3Г - ами с непрекъснато чатене през скайп или с програми като ICQ - моя издържа към 8 часа. Непрекъснато - в смисъл че чатиш яко и екрана ти свети нон стоп.
А ако само си седи с включено 3Г и от време на време получаваш и пишеш нещо - 1 ден спокойно издържа.
Здравейте,
Моля за помощ
Не мога да свържа телефона със компютъра
Инсталира се автоматично Мото касти дотам
Като си включа телефона с усб към компютъра излиза някакво търсене и изписва че не може да бъде ивсталиран този хардуеър - не намира MTP device(angry)
Моля за помощ
Не мога да свържа телефона със компютъра
Инсталира се автоматично Мото касти дотам
Като си включа телефона с усб към компютъра излиза някакво търсене и изписва че не може да бъде ивсталиран този хардуеър - не намира MTP device(angry)
Ако имаш инсталирани драивери изтрии ги и инсталираи новите от линка
[B]https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/88481 [/B]!
Пробваи на друг порт на компа да влючиш кабела и телефона!
[B]https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/88481 [/B]!
Пробваи на друг порт на компа да влючиш кабела и телефона!
Абе никой нищо не казва за камерата толкос ли е зле както казват по ревютата,батерията не ме бърка ще я зареждам ама искам и да правя снимки чат пат.Обмислям вариант между S3 мини нексус и този ,като нексуса ми е малко голям.Имал съм V3i сега съм със Wave все солидни телефони някакси по ми харесва да се усеща в ръката докато големите пластмасови и леки телефони не са ми комфортни нещо :(Кажете кви датчици има рейзъра там акселерометри,магнитни и т н има ли че много постни характеристики пишат.
Teлефона си заслужава!Пълно ревю и снимки в GSMArena
Всъщност видях пълните характеристики кефи ме телефончето обаче проблем нито един от трите оператора не го предлага и не само изобщо не предлагат мотороли.Остава варианта от и нет магазини ама трябва всички пари в брой :(
Vivatel го предлагаха!Но преди нова година!Провери може да има!
Някой може ли да даде малко инфо за телефона- как е ? Преди имах Самсунг Галакси Нексус, преди 1 месец го смених за Ноут 1, но нещо ми е мн голям тоя ноут.... И се чудех дали да не си взема Моторолата да я видя как е ?
От миналата есен съм с тая машина и до сега нямам ядове - никакви.
Обнови се без проблем до 4.0.4. ОТА.
Лагав бил андроид - ами да дойдат да ми ги покажат де са тея лагове щото за толкова време още не съм ги видял.
Батерията обаче на яко натоварване ми държи до към 6...7 часа. На средно спокойно изкарвам деня.
Аве Мах е за предпочитане, в това отношение.
Обнови се без проблем до 4.0.4. ОТА.
Лагав бил андроид - ами да дойдат да ми ги покажат де са тея лагове щото за толкова време още не съм ги видял.
Батерията обаче на яко натоварване ми държи до към 6...7 часа. На средно спокойно изкарвам деня.
Аве Мах е за предпочитане, в това отношение.
Имам телефона повече от година. Досега не ми създавал никакъв проблем. Изпускан е няколко пъти на плочките в офиса - засега е здрав :) В момента е с JB (root) 4.1.2 от моторола UK. Камерата прави прилични снимки за този клас, както и клипове, стига да има нормална осветеност. ГПС навигации като IGO, Navitel, Sygic i Garmin - работят без никакъв проблем. При интензивно ползване батерията изкарва 1 ден. При нормално ползване - предимно 30-40мин разговори на ден , с 3g net, без навигации и др. - батерията издържа 2 дни, като нощно време съм направил профил да се изключва 3g net-a ,ако телефона не е в движение(т.е. не се мърда) :) Сглобката на телефона е здрава, няма скърцане като при някой пластамасови телефони. От 0% до 100% се зарежда за около 2 часа и 15 мин. Екрана на силно слънце се вижда доста добре. За игри - не съм имал игра от market-a която да не тръгне. Като голям минус мога само да кажа - за много слабата поддръжка от Моторола - при тях нещата се случват с половин година и повече закъснение , спрямо конкурентите.