RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
Някой има ли индикации как се движи въпросът с възможността за отключване на bootloader-а за RAZR в Европа?
http://ausdroid.net/2011/10/21/motorola-razr-to-be-unlockable/
http://ausdroid.net/2011/10/21/motorola-razr-to-be-unlockable/
Ужасна камера,звук по-лош от HTC Sensation XE,SE Xperia Arc S,SGS2(според gsm arena).
Ми Моторола, ти какво очакваш;)
Питам се с какво е по-добър от Галакси С2 та е толкова по-скъп :) Иначе във Виваком го има за 809lv 1г договор 20лв такса Но за тея пари може да се вземе свободно Галаксито или Sensation XE.Arc S идва 200лв по-евтин с 1г договор на 10лв сметка,а не ми изглежда толкова мн по-зле,дори се чудя дали въобще е по-зле :)
-
- Регистриран: 12 ное 2007, 10:11
Update ще има до ICS, вече коя точно ще е версията е друг въпрос! Аз като съм с defy що съм с 4.01? Ролята на производителя, що се отнася до update е единствено build на kernel-а, което е и най-важното! За всичко друго си има XDA. А това определено е супер телефон, да не говорим, че съм леко разочарован от ICS сравнено с 2.3.7 ....
За 1100лв не си заслужава.Но във Виваком го има за 809лв със 1г договор Unicall M(20лв) или за 850лв с Unicall S(10лв).Това вече е по-нормално предложение :)
Поиграх си с телефона. Определено това е най-добрият андроид телефон в момента на пазара. Тънък, бърз, пасва перфектно в ръката, супер амолед. Ако сега си купувах телефон, щеше да е моторолата. :)
[Quote]Питам се с какво е по-добър от Галакси С2 та е толкова по-скъп :)[/Quote]Главно с дизайна, изработката и материалите.
Виш това за дизайна е много относително!На теб примерно по ти харесва,Моторолата,мен пък по ме кефи Галаксито!Никога не са ме кефели Моторола!Изкарват все едни такива изчоклени и грозни модели!Но никой не ангажирам с мнението си!Всеки си има вкус и на,който му харесва да си купи телефончето!Аз със сигурност няма да го купя,ако ще не кевларен капак да,има а титаниев да е пак тела щеее грозен за мен!