RAZR XT910
Re: Motorola RAZR
[Quote]едно време имах една моторола с w5 мисля че беше MPx200[/Quote]Бях хвърлил око на наследника му (MPx220) ;) Но не ми се даваха толкова пари все още с провинциална заплата.
Той имаше некви дефекти и го изтеглиха от пазара си спомням.
Samsung GALAXY S22 Ultra
нищо такова, просто му мина времето много бързо. Всичките MPX си се правеха в Азия до колкото имам спомен, това и мисля, че има предвид vladovn. А иначе аз имах честта да притежавам и моторола MPX или другото и име MPX 300. Относно razr телефона ще бъде доста успешен модел за мото, проблема му е именно, че е мото и повечето европейци както и българи имат много предубеждения към тази марка. Ако беше самсунг щеше да е най възхваляваният телефона, а ако беше айфон не знам вече.. :)
Страхотен телефон, обаче заради идиотската политика на Моторола е обречен да не получи разпространението,което заслужава. Тях ги интересува основно американския пазар, тук в Европа нито реклами, нито агресивно предлагане от мобилните оператори, нищо... Е как да постигне успеха на Galaxy S 2 примерно?
И двамата с Marseille сте прави, за съжаление. Надявам се Google да наложат глобализация в пазарната политика на Моторола. Така и на европейците, и на българите ще им се отворят очите. Нелепо е, че в Китай Мото са много по-търсена марка в проценти, в сравнение с България въпреки близостта на Корея (Samsung, LG).
Често производителите поръчват на други компании да им правят телефоните. Така е било досега с iPhone; nokia макар, че има големи производствени възможности също поръчват на други компании; на LG всичките U81xx са SE; имаше siemens който вътре си беше panasonic и тн. Та и mpx серията не е много моторола, а е правена [u]за[/u] моторола.
Ясно разбрах те.(yes)
А можете ли да ми дадете линк на Рейзър за щатите с по добрата батерия, до колко разбрах е малко по дебел.:|
А можете ли да ми дадете линк на Рейзър за щатите с по добрата батерия, до колко разбрах е малко по дебел.:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Жесток е :D
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-MAXX-by-MOTOROLA-US-EN
И само 650 долара, без пари направо!!
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Mobile-Phones/DROID-RAZR-MAXX-by-MOTOROLA-US-EN
И само 650 долара, без пари направо!!
Ауууууууу ми той мноо як бе братле, нема кой знае ква разлика и на дебелина май не е голема разликата с нашия тук. Имам само една забележка към дизайна, името Моторола да го махнат отпред понеже е мноо дълго, лично мнение де да не ме линчувате сега.:D Рейзър е най доброто на Моторола!(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra