RQ: GPS, карта на България, на МОТОРОЛА А1000?
RQ: GPS, карта на България, на МОТОРОЛА А1000?
Искам да си взема телефона МОТОРОЛА А1000, най-вече заради GPS-a, но никъде не успях да прочета, дали може да му се качват карти на България и евентуално и на по големите градове и дали ще се оправя с тях? А и всичко което ми кажете за този телефон, ще ми е от полза.
Благодаря ви много.
Поздрави Златанов.
Благодаря ви много.
Поздрави Златанов.
Re: RQ: GPS, карта на България, на МОТОРОЛА А1000?
Не си вземай телефона. Насочи се към по нов.
Правино те съветва колегата.Търси нов и по възможност нокиа,незвисимо от предпочитаниата ти за марка.Просто най -много приложения,сигурност и надежност...
Благодаря и на двама ви, но не ви питам какъв телефон да си взема!!!!!
Питам ви за GPS-a на MOTOROLA A1000.
Съветите за Nokia и други такива, можете да си ги запазите за себе си. Давайте акъл на някой на който му трябва!!!!
Благодаря.
Поздрави Златанов.
Питам ви за GPS-a на MOTOROLA A1000.
Съветите за Nokia и други такива, можете да си ги запазите за себе си. Давайте акъл на някой на който му трябва!!!!
Благодаря.
Поздрави Златанов.
Няма да изпадам в подробности само искам да ти обясня, че ако ще ползваш тоя GPS в колата няма да ти свърши работа, а ако ще обикаляш пещерите на Стара Планина си вземи един Garmin (около 200-400лв.) Никой не ти казва какъв телефон да си купиш, но просто с тази Моторола ще се изнервиш не е никак удобна. Това е от мен.
ne kazwash kyde shte go polzwash, w kola ili?
inache tozi telefon ima niakolko syshtestweni nedostatyka: slab gps priemnik, versiata na symbian syshto e stara, bawen e! za polzwane w awtomobil prosto ne stawa.
ne si struwa da se zakupi w tozi moment, kogato ima bezbroi dobri wyzmojnosti na dosta prilichni ceni
nai-ewtino shte ti izleze da si wzemesh wynshen bluetooth gps priemnik, pone sirf III, za okolo 80-100 lv now, ima goliamo raznoobrazie ot takiwa i go wryzwash kym proizwolen winmobile ili symbian telefon
wse pak w momenta na winmobile os mojesh da podkarash po-goliamo raznoobrazie ot software kato garmin, igo, navitel i tn s prekrasni karti na ciala bg i po-golemite gradowe
no i za symbian se namira mnogo software s karti za bg
inache tozi telefon ima niakolko syshtestweni nedostatyka: slab gps priemnik, versiata na symbian syshto e stara, bawen e! za polzwane w awtomobil prosto ne stawa.
ne si struwa da se zakupi w tozi moment, kogato ima bezbroi dobri wyzmojnosti na dosta prilichni ceni
nai-ewtino shte ti izleze da si wzemesh wynshen bluetooth gps priemnik, pone sirf III, za okolo 80-100 lv now, ima goliamo raznoobrazie ot takiwa i go wryzwash kym proizwolen winmobile ili symbian telefon
wse pak w momenta na winmobile os mojesh da podkarash po-goliamo raznoobrazie ot software kato garmin, igo, navitel i tn s prekrasni karti na ciala bg i po-golemite gradowe
no i za symbian se namira mnogo software s karti za bg
Първо трябва да знаеш че А1000 няма GPS приемник а само A-GPS - вързваш се към сървър посредством интернета на телефона ти, който сървър определя точното ти местоположение. Няма определена карта на България - плащаш си за регион и си ъпдейтваш картите. A-GPS е много удобен за места където има високи сгради (там GPS сигнала се губи или приемника трудно го улавя)
ами аз мога да ти кажа, че gps-a може да се отключи както и на А925, но това е друга тема, не заблуждавай човека. Относно карти на България най добре е сам да си я направиш, за съжаление е голяма играчка с калиброването и тн
Здрасти онзи ден си взех този прекрасен телефон.Има доста софтуер за него ,поне най важния а за карти на България Европа и по-голямите градове също има качени из интернет.А хората които говорят само за нокия мога дакажа ,че са коне с капаци.Всеки си има лични предпочитания и не е нужно да натрапвате вашите супер нокийки,след като е зададен ясен и точен въпрос.
Ти па къде си тръгнал с мечките мед да ядеш ? Прекрасен телефон ДА ,но преди няколко години... И никой нищо не е натрапвал. Търсиш мнения - получаваш такива и съответно сам решаваш кое най-добре за теб.