Списание Time определи Motorola DROID за джаджа на 2009 г.
Re: Списание Time определи Motorola DROID за джаджа на 2009 г.
[Quote]ако не е тайна ще ми кажеш ли от къде да ида, да си купя HD2 за 750 лв. без да се обвържа с оператор, пък дори и с оператор не е на тази цена?[/Quote]
Аз моя го взех от Глобул за 769 лв с едногодишен договор. За 25 лв. на месец ползвам 150 мин. и 75 SMS към мрежата им и имам на разположение интернет пакет в размер на 750MB. Всичко се ползва, така че парите по сметката "не отиват на вятъра".;)
Друг е въпроса, че в момента трудно се намират налични бройки.
Аз моя го взех от Глобул за 769 лв с едногодишен договор. За 25 лв. на месец ползвам 150 мин. и 75 SMS към мрежата им и имам на разположение интернет пакет в размер на 750MB. Всичко се ползва, така че парите по сметката "не отиват на вятъра".;)
Друг е въпроса, че в момента трудно се намират налични бройки.
aaа дефицитен ли е още, мислех че мина този период.
До след празниците така ще бъде.:|
Sirgeorge ти отговори къде можеш да го откриеш за близо 750 лева.
Тук във форума има поне 10-на собственици на HD2, а колко са тези които са закупили Milestone? За сега видях само един, но може и да греша. Това ако говорим за опит с устройството.
Droid e строхотен телефон това не подлежи на съмнение, да не помислите, че имам нещо против него. В САЩ, все още не се предлага Leo, но дори и да се предлага пак няма да има такъв успех (WinMo телефоните са слабо познати там).
Пожелавам на Мото с този модел да си стъпят на краката и да излязат от кризата.:)
Droid e строхотен телефон това не подлежи на съмнение, да не помислите, че имам нещо против него. В САЩ, все още не се предлага Leo, но дори и да се предлага пак няма да има такъв успех (WinMo телефоните са слабо познати там).
Пожелавам на Мото с този модел да си стъпят на краката и да излязат от кризата.:)
"[i]WinMo телефоните са слабо познати там[/i]"
Това не е вярно. Едва през октомври iPhone е успял да задмине WinMo точно в USA.
http://www.engadget.com/2009/12/17/comscore-iphone-overtakes-windows-mobile-use-for-the-first-time/
И съдейки по графиката определено съм на мнение, че WinMo е разпространена в USA. Или поне е била.
Това не е вярно. Едва през октомври iPhone е успял да задмине WinMo точно в USA.
http://www.engadget.com/2009/12/17/comscore-iphone-overtakes-windows-mobile-use-for-the-first-time/
И съдейки по графиката определено съм на мнение, че WinMo е разпространена в USA. Или поне е била.
Интересна статистика, пропуснал съм я. Изказах предположение базирано по настроенията на потребителите. Извинявам се за неточността.
П.п. Между другото очаквах Palm да са по-добре представени спрямо WM.
П.п. Между другото очаквах Palm да са по-добре представени спрямо WM.
Е,как очакваш да се купува като има само една-две оферти и няма медийна подкрепа?И ми се струва,че у нас големите търговци ще подминат апарата на Моторола,а пък операторите няма да го включат в промоциите си?Също и ще липсва целенасочена реклама,представяща продукта и платформата му.
надявам се да не си прав и скоро апарата да стане част от програмите на операторите при поносима цена.