StarTAC 75+
Re: Моята нова Motorola StarTAC 130
Поръчвам си аз....няма такава мания
Честито за покупката. В интерес на истината новината е от преди 2 месеца... ако тогава си го поръчал значи не идва чак толкова бавно (в смисъл чакането за такъв уникат си заслужава, а и ако си поръчаш един скрийпротектор от китай пак ти идва за толкова време). Както една 42 плазма би струвала 10 000USD преди 10 години така е и с телефоните - нали затова живеем в годините на технологичен прогрес. А смс-а за пропуснато обаждане не трябва да те притеснява, и на мен ми се случва понякога, нищо че използвам последен модел телефони.
Между другото да попитам, някой има ли представа къде могат да ти диагностицират стар телефон - дали проблема е в самия апарат или само със смяна на батерията той може отново да стане функционален, защото и аз притежавам такива "уникати".
Между другото да попитам, някой има ли представа къде могат да ти диагностицират стар телефон - дали проблема е в самия апарат или само със смяна на батерията той може отново да стане функционален, защото и аз притежавам такива "уникати".
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Поздравления! Да си я ползваш със здраве :) А откъде я взе и за колко пари ако не е тайна. Аз навремето харесвах много Моторола V66, доскоро работеше, братовчед ми я беше купил от Т-мобайл в Щатите, дори беше кодирана и брандирана. Има ли други модели освен Стартак?
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
млае пич телефона е жесток направо касика е тзи модел ,преи мн,. мечтаех за такъв модел на Мото ,но за сажаление не можех да си го позволя ,от каде го намри ,сега имам възможност да си купя но ги няма вече .Луд сам потях и по-то4но по телфоните им тип мида на Мото.поздравления мн добро попадение :)))
Развали се и им го върнах. :(
Останаха ми аксесоари за продан: кожения калъф, хендсфрии и батерия. Ето снимки: http://picasaweb.google.com/107425556207996909641
За пазарлъци - на ЛС или по скайп.
За пазарлъци - на ЛС или по скайп.
А с парите какво стана ? Малко ме учудва това че се е развалил предвид цената, но явно се случват и такива неща...
За щастие ми върнаха парите :) Много съм щастлив от този факт, приятно е да се работи с цивилизовани европейци.
Няма да повярвате, ама след тази одисея пак се оглеждам за Моторола StarTAC :D
Няма да повярвате, ама след тази одисея пак се оглеждам за Моторола StarTAC :D
[Quote]Няма да повярвате, ама след тази одисея пак се оглеждам за Моторола StarTAC[/Quote]
Ама моля ти се,това е [i][B]Моторола[/B][/i]-за нея си струва :D
Ама моля ти се,това е [i][B]Моторола[/B][/i]-за нея си струва :D
Ретро телефоните са като наркотик за мен, няма отърване :)
Сега я намерих пак ужким нова, в друх онлайн магазин, този път от Хонг Конг и разучавам възможностите за доставка.
Също така търся и неизползвана Nokia 8110.
Сега я намерих пак ужким нова, в друх онлайн магазин, този път от Хонг Конг и разучавам възможностите за доставка.
Също така търся и неизползвана Nokia 8110.