Az samiqt sm sus tazi Motorola i sum mnogo dovolen ot neq . Dosega en mi e napravila nikakuv problem kakvito imah s predishnitye si NokiiDefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 08:32Много добро съотношение цена - качество....В магазините на Germanos се продава за 260 лв...а те продават скъпо..
V180
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Motorola V180
-
A niakoi ima li realni nabludenia da kaje kolko tochno vreme durji tova jivotno v stand by? Naiasno sam sas specifikaziite na proizvoditelia, no kakto znaem u nas, blagodarenie na Mtel i Globul realnata kartina e vinagi razlichna- ta koito ima takav tel da spodeli mnenie za bateriata mu.DefaultUser написа: ↑29 мар 2005, 15:23Az samiqt sm sus tazi Motorola i sum mnogo dovolen ot neq . Dosega en mi e napravila nikakuv problem kakvito imah s predishnitye si Nokii
-
Help otnosno V180
Zdraveite priatelqt mi mi podari takav telefon telefonat e hubav i usb kabel imam no nqmam disk kam nego... :( Misalta mi e ako nqkoi znae dali trqbva driver za XP na komputara mi za da podkara tova telefon4e toest da go razpoznae i da mi dade link mnogo 6te si go bi4kam :)))) sa6to i programa za telefona s koqto da konvertiram primerno mp3 i kartinki da mu slagam no predimno me interesuva ima li driver za da go razpoznae XP ili go razpoznava bez driver i ot tam natatuk samo programata za ka4vane na nego mersi predvaritelno sladuri dano mi pomognete celuvki {P}{P}{P} :)DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 08:32Много добро съотношение цена - качество....В магазините на Germanos се продава за 260 лв...а те продават скъпо..
-
Re: Help otnosno V180
Zdravei!Az imam Motorola V220(4erna de se pohvalia;-)ta tia e sashtata samo 4e s kamera!Na Win ME sam i niamah niakakvi problemi s razpoznavaneto-Vednaga ia opredeli kato motorola V220,taka 4e mislia 4e s tvoia XP vsi4ko ste e nared!Predi da si kupia kabela,svalih vsi4ki vazmojni draiveri ,koito mi popadnaha,taka 4e ako imash problem ili neshto nestava,pishi mi na [email protected] i ste ti pratia tezi negolemi failove!a ako imash problem sas samata sinhronizirashta programa sashto mi pishi i ste ti izpratia link,kam edna naistina dobra versia,koito polzvam vmomenta i sam mnogo dovolen! Pozdravi! DefsDefaultUser написа: ↑03 юли 2005, 10:23Zdraveite priatelqt mi mi podari takav telefon telefonat e hubav i usb kabel imam no nqmam disk kam nego... :( Misalta mi e ako nqkoi znae dali trqbva driver za XP na komputara mi za da podkara tova telefon4e toest da go razpoznae i da mi dade link mnogo 6te si go bi4kam :)))) sa6to i programa za telefona s koqto da konvertiram primerno mp3 i kartinki da mu slagam no predimno me interesuva ima li driver za da go razpoznae XP ili go razpoznava bez driver i ot tam natatuk samo programata za ka4vane na nego mersi predvaritelno sladuri dano mi pomognete celuvki {P}{P}{P} :)
-
Motorola V180 SUPER !!!
Neznam za V180 koito sa v BG no mi be6e dokaran takuv telefon ot Angliq i moga da vi kaja 4e telefonat e pove4e ot prekrasen da ne govorim za cenata.Za prav pat vijdam takuv... "umen" telefon da go nare4a,za6to umen 6te se zapitate? Za prav pat vijdam telefon koito "misli za bateriqta si" :) imam predvid 4e Kogato telefonat "Vidi" 4e navun e svetlo avtomati4no izklu4va osvetlenieto na Klaviaturata a kogato mu stane "Tamno" si q vklu4va :) E takova ne6to za prav put vijdam v telefon t.e. Senzor den,no6t.napulni mi du6ata tva trqbva da se vpi6e kato Extri za nego za6toto qvno po4ti nikoi nepodozira za tova mu ka4estvo:) nikoi nemoje da povqrva za tova ne6to no vse pove4e i pove4e go pokazvam i horata go gledat kato golqm kamuk i mnogo se radvat na taq "Umna" funciq :) Prepora4vam telefona na Vsi4ki (za BG versiite neznam no Angliiskiq e s "tazi Umna" vfunkciq sa6to i sas pamet 2MB 200Kb dokato BG versiite sas sas 1.5mb) sajelqvam za koeto :)))DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 08:32Много добро съотношение цена - качество....В магазините на Germanos се продава за 260 лв...а те продават скъпо..
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: Motorola V180 SUPER !!!
Мисля, че това не е новина. Ако не се лъжа Моторола Т720 го прави същото, както и Нокиа 6630. Ако бъркам да прощавате.Успех
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Погледни Мобайл шоп, там я има от 180(само зарядно и телефон) до 215лв( с книжка и кутия)
-
BALACI!
Kakvo ozna4ava "samo zariadno i telefon"???????????? KAK MOJE DA SE PRODAVA TELEFON SAMO SAS ZARIADNO-BEZ KUTIA DORI!IZVINIAVAI AMA TOVA SI E BAZIKANE S HORATA!!!! VAV GERMANOS TELEFONA STRUVA 159LV(BEZ SIM) I STE TI GO DADAT OT OFICIALEN VNOSITEL S KUTIA KNIJKI ZARIADNO GARANCIA,SERTIFIKAT ZA KA4ESTVO I OTORIZIRANI SERVIZI I VSI4KO E NABALGARSKI!!!:)!!!! KAK MOJE HORATA DA KOPUVAT OT TAKIVA DOLNOPROBNI MESTA!!!ABE HORA VIE NARED LI STE????????????! AMAN OT TEZI SKAPANI OPERATORSKI VERSII...PISNA MI VE4E...PISNA MI I OT VSIKI BALACI DETO SI DAVAT PARITE...AMA TO SI E TIAHNA RABOTA! BALACI!!! NEVEJESTVOTO E GOLIAMA RABOTA... V180 ZA 180LV!!! SKAPANA RABOTA NIAMAM DUMI!!! BALACCI!!!!!!!!!DefaultUser написа: ↑09 юли 2005, 16:06Погледни Мобайл шоп, там я има от 180(само зарядно и телефон) до 215лв( с книжка и кутия)
-
ALEKSGROUP EOOD
ne6to se barka6 za Motorolata sam saglasen no za NOKIA izob6to nqmat takiva funkcii za motorolata sam saglasen ne e kazano 4e samo za tzi model 6te e taka no nikoi ne go znae tva ne6to i kak da ne e novina kato e 6tom dori saitovete i navsqkade kadeto se prodava telefona nikoi nqma i da podozira za takova ne6to na tozi telefon :) ina4e sam saglasen s 4oveka 4e sa palni bukluci v BG telefonite i telefonat izob6to ne e tolkova eftin pone moq t.e.(v180) li4no ot 4ujbina sas pamet 2mb i 200kb a navsqkade v saitovete sas sas 1.5 tva e bala6ka istoriq v BG naistina za 154 lv da go vzeme6.....DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 08:32Много добро съотношение цена - качество....В магазините на Germanos се продава за 260 лв...а те продават скъпо..
-
Motorola V180
Telefonat s strahoten navsqkade ima samo hubavi ne6ta kazani za nego vav 4ujdite saitove,edinstveniq problem e 4e sa se izgazili da ne slojat infrared ili bluetoth no telefonat ne se zablujdavaite nai bezproblemnite telefoni tip "mida" sa na MOTOROLA,tva e kazano ot cql svqt ne sam go izmislil az i takava im e slavata.pove4e nqma kakvo da vi kaja i naistina tezi koito se prodavat v BG ne sa kato originalnite telefoni na svetovnoizvesnite proizvoditeli i operatori tva netrqbva da go izdavam no e taka za sajalenie.Prepora4vam telefona silno osobenno na mladite....DefaultUser написа: ↑12 окт 2004, 08:32Много добро съотношение цена - качество....В магазините на Germanos се продава за 260 лв...а те продават скъпо..