За motorola
За motorola
Тази тема е всички с motorola .Да споделят за различни прилогения ,игри , проблеми и всичко за което се сетят за мотороли те си. За да си бъдем от полза един на друг
Re: За motorola
За L7:
http://toretic.web.data.bg/phpbb/index.php
http://toretic.web.data.bg/phpbb/index.php
Така се случи в живота ми, че никога не съм ползвал Моторола и не мога да кажа нищо конкретно.
mi ot edna godina polzwane na moto l6 sym dowolen,nqmal sym nikakwi oplakwaniq do sega ot nego.
Знаеш ли дали е възможно тези приложения които ми дават "грешно приложение " да се оправят някак
А да попитам мисля да си вземам Motorola L7 и до сега не сам работил с нея може ли да ми кажете струва ли си и да ми обясните някои неща за нея
Според мен - вземи си "чиста L7", а не iMode, щото май е маскирано Мицубиши, освен това е доста орязана и "екстрата", която има като Мпх-ова камера се обезсмисля.
Иначе като телефон си е добър избор, без да претендира за нещо особено стои перфектно в ръката, има си Блутут, има си слот за доп. памет, МР3 плеър, снима и плейва видео, камерата, макар и VGA прави бих казал доста прилични снимки, особено дневни. Аз лично за звук /сила и чистота/ в слушалката при разговор й давам 9,9 от 10 точки. Не на последно място материалът, от който е направена е мн. качествен, няма ги досадните скърцания на Сименси, Нокии, дори и на СЕ.
Но - изборът си е твой.
Иначе като телефон си е добър избор, без да претендира за нещо особено стои перфектно в ръката, има си Блутут, има си слот за доп. памет, МР3 плеър, снима и плейва видео, камерата, макар и VGA прави бих казал доста прилични снимки, особено дневни. Аз лично за звук /сила и чистота/ в слушалката при разговор й давам 9,9 от 10 точки. Не на последно място материалът, от който е направена е мн. качествен, няма ги досадните скърцания на Сименси, Нокии, дори и на СЕ.
Но - изборът си е твой.
Оки мерси а и последно може ли да направиш сражнение между него и PanasonicX700 защото това е другият които харесах но не знам
Трудно може да се сравняват различни типове телефони, защото Х700 е смарт, но:
Х700 е по-стар модел, дисплеят му е 65к, освен това е флипер /сгъваем/, въпросът е какво ти трябва...доста са различни, може би трябва да си ги разгледаш и да си прецениш.
Х700 е по-стар модел, дисплеят му е 65к, освен това е флипер /сгъваем/, въпросът е какво ти трябва...доста са различни, може би трябва да си ги разгледаш и да си прецениш.