1650
Re: Nokia 1650
ima go v jeff tel.+karta vivatel-60 lv.
Re: Nokia 1650 Притежател.
Разбрах как да сложа различна мелодийка за различните хора. От телефонния бележник избираш някой, но като ти излезе тел.номер, натискам стрелка надолу да се появи името на контакта и тогава в настройките се появява точка за избор на мелодия (присвои тон). Успех.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Nqkoi koito go ima da kaje dali ima xronometar ili ne za6toto tova emn vajno za men.Tyk pi6e 4e nqma no nemise vqrva.Koito go ima da kaje.
В момента го разцъквам и мога да ти кажа че със сигурност има хронометър и обратно отброяване!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
OK Blagodarqti mn.Be6e vajno za men.
Имах възможността да поразуча този телефон и като цяло мнението ми е повече от положително.
Разбира се не е идеален телефон, дори и за класа си. Има някои малки неща, които лично мен ме дразнят, но това не значи, че при други хора ще е така.
1. Неможе да се избира отделно език на телефона и език за писане.
2. Неможе да се прехвърлят всички контакти от телефона към СИМ и обратно, а само един по един.
3. В основното меню, избраната опция премигва 2 пъти.
Това се сещам, явно тези са основните неща, които на мен лично не ми допадат, може би има и други.
Да не излезе, че само плюя по телефона, затова искам да кажа, че той е повече от добър. Идеален за работен телефон, за телефон като телефон. :)
Разбира се не е идеален телефон, дори и за класа си. Има някои малки неща, които лично мен ме дразнят, но това не значи, че при други хора ще е така.
1. Неможе да се избира отделно език на телефона и език за писане.
2. Неможе да се прехвърлят всички контакти от телефона към СИМ и обратно, а само един по един.
3. В основното меню, избраната опция премигва 2 пъти.
Това се сещам, явно тези са основните неща, които на мен лично не ми допадат, може би има и други.
Да не излезе, че само плюя по телефона, затова искам да кажа, че той е повече от добър. Идеален за работен телефон, за телефон като телефон. :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Хм, ти ще вземеш да ме навиеш да преподпиша договора си с Вива... дават ми едно такова чуденце без пари ако подновя за 2 години.
Tелефона е отличен избор за хора, които използват само функцията... говорене :))), батерията е убийствена...1020 mAh ако не се лъжа, има я в спецификациите на телефона...
Но дали си струва да преподписваш за цели 2 години, само защото можеш да вземеш един евтин телефон, които така или иначе не е скъп дори и ако се вземе без договор.
Според мен, ако си решил да оставаш на ВИВА, така или иначе, ще преподпишеш, но ако основния ти довод е телефона, по-скоро погледни и офертите на другите оператори...все пак ти си знаеш потреблението, аз само предполагам... :))
Но дали си струва да преподписваш за цели 2 години, само защото можеш да вземеш един евтин телефон, които така или иначе не е скъп дори и ако се вземе без договор.
Според мен, ако си решил да оставаш на ВИВА, така или иначе, ще преподпишеш, но ако основния ти довод е телефона, по-скоро погледни и офертите на другите оператори...все пак ти си знаеш потреблението, аз само предполагам... :))
Отличен работен телефон, който ползвам повече от половин година и съм много доволен от това което ми предлага като възможности. Апарат без излишни глезотии. Радиото настроих на 10 станции когато го закупих и повече до него не съм опрял. Батерията дава изключителна сигурност и забравям кога съм я зареждал. В зависимост от разговорите държи от 7 до 10 дни. Може би някой от изброените по-горе недостатъци не могат да бъдат отречени , но те би следвало да влязат по-скоро в графа ЛИЧНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ. Сам по себе си телефона си заслужава.
Искам да попитам ,как звъни телефона ,защото имам опасение че звъни малко слабо?
Могат ли да му се качват мелодии?
За фенерчето: интересува ме като на
Nokia 1100 ли е?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=237
Могат ли да му се качват мелодии?
За фенерчето: интересува ме като на
Nokia 1100 ли е?
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=237
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ