2610
Re: Nokia 2610
EDIT на предния пост - дисплея се вижда много добре, ако намалиш контраста :) То било лесно, ама като не си се сблъсквал с такъв проблем ... :)
Телефона ме разочарова,навън при слънчево време е НЕВЪЗМОЖНО да го ползваш,нищичко се невижда .Пълен боклук
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
aifos -Не се ядосвай прав си че на слънце се вижда трудно НО!--във всяко друго отношение е перфектен за тезиси пари.Испускал съм го жестоко и многократно-просто е железен! Това е исключителен телефон-сигорен.надежден(батерията ми кара над седмица) и има много секси дизайн.Но именно този чар(тонирания дисплей)създава споменатия проблем-както се казва "Красотата иска жертви"
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
А някой да е настроил успешно вградения мейл, защото един приятел какво ли не прави и не може да прати писмо? Получава, но не праща. Ползва mail.ru.
dobro tekefon4e moe dam 50 - 60 leva
Ползвам телефончето вече 4-и месец. Определено съм доволен от него - като за работен телефон. В един сервиз му качиха малко мелодийки (включително и mp3) и сега са ОК. Дисплея, както е казах е кофти при слънчева светлина. Менюто е бавничко. Батерията държи 4-5 дни, ама аз си му правя поне 30-40 минути на ден разговори. Иначе всичко друго си е ОК.
Съвет - не си търсете дата кабел, защото е малко вероятно да намерите софтуеър за него (oxygen-а не го поддържа, поне кракнатите версии). Аз намерих един сервиз във Варна, занесох му 10-ина мелодийки на флашката и за 5 лева ми ги качиха. Намерете и вие къде да ви качат мелодийки, не се занимавайте с кабели-мабели :)
Съвет - не си търсете дата кабел, защото е малко вероятно да намерите софтуеър за него (oxygen-а не го поддържа, поне кракнатите версии). Аз намерих един сервиз във Варна, занесох му 10-ина мелодийки на флашката и за 5 лева ми ги качиха. Намерете и вие къде да ви качат мелодийки, не се занимавайте с кабели-мабели :)
Във Варна освен в Файта за друго място не се сещам.
Греда, не е там :)
На пазара, белите барачки пред платения паркинг - откъм "Пискюлиев". Там има един двоен магазин с реклами на Vivatel и Globul отгоре. Там ми сложиха мелодийките.
На пазара, белите барачки пред платения паркинг - откъм "Пискюлиев". Там има един двоен магазин с реклами на Vivatel и Globul отгоре. Там ми сложиха мелодийките.
взех си го за втори телефон и съм доволен много за 110 лева
с 2 години гаранция
много му държи батерията
чува се по солно от моя N93 говорителя
красив дизаин
има бързо набиране на номера и спикерфон
единствено дисплея ми се струва малко мътен но за толкова пари си е супер за 2 ри телефон:) и то чисто нов
с 2 години гаранция
много му държи батерията
чува се по солно от моя N93 говорителя
красив дизаин
има бързо набиране на номера и спикерфон
единствено дисплея ми се струва малко мътен но за толкова пари си е супер за 2 ри телефон:) и то чисто нов
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Опитай от опциите на дисплея да намалиш контраста до минмум, мисля, че ще си по-доволен :)