3230
-
- Регистриран: 07 юни 2006, 11:01
Re: Nokia 3230
Голяма боза е тоя телефон!Поиграх си с него 2-3 дена и съм отвратен!MP3-то е все едно слушам"Селената" на дядо ми някъде в Балкана без покритие!Батерията нова издържа "чутовните" ден и половина!Процесора бръмчи със страшните 100 и кусур
мегахерца и определено не се справя със снимките и видеото!В общи линии поредния бълвоч на NOKIA!SEP990 това е истината мой!
мегахерца и определено не се справя със снимките и видеото!В общи линии поредния бълвоч на NOKIA!SEP990 това е истината мой!
tova e syper gsm sa 6e si zimam i az takav!
Tova e syper gsm prepora4vam na seki da si zeme takav az 6e si zimam i misla 4e nema da zgre6a!!!
За тия пари една нокия 6630 е много по-добро решение. Камера, звук, абе изобще този модел бие с едното радио :)
Telefona si e super,az nqmam nikakvi oplakvaniq ot nego.Vsichki kritikuvate samo zvuka ot mp3-kite.S pravilen bitrate i 4estota pesnite si svirqt dobre,taka 4e ne e nepreodolim problem tva
Za men telefon4eto si e idealno.Vsi4ko v nego me kefi.Pa murmorkofcite da govoriat kakvoto 6tat za nego.
Syglasen sym s Pehlivanina,az go imam.
Dokato vleze6 v menu pie6 edno kafe :).
Ima fenove na nokia,neka sa givi i zdravi, i da ne se syrdqt.
Dokato vleze6 v menu pie6 edno kafe :).
Ima fenove na nokia,neka sa givi i zdravi, i da ne se syrdqt.
-
- Регистриран: 30 мар 2007, 11:53
Здравеите,
За мене тоя GSM е направо убиец!Аз съм с него и страшно доволен!КОЙТО ИСКА ХУБАВ СМАРТ ТЕЛЕФОНРНО ДА НЕ Е НОВ МУ ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ
За мене тоя GSM е направо убиец!Аз съм с него и страшно доволен!КОЙТО ИСКА ХУБАВ СМАРТ ТЕЛЕФОНРНО ДА НЕ Е НОВ МУ ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ