3250
Re: Nokia 3250
Ave toq telefon e super no ima nm malko raboti za nego nqkoi ako mi kaje ot kade dasi isteglq programi i dr raboti 6te sam mu mn blagodaren.
-
- Регистриран: 17 фев 2007, 13:07
Zdrasti!Abe iskam da vi pitam ne6to.Poneje sa se dvoimq kakvo da vzema bihte li me posuvetvali mejdi Nokia 6230i i Nokia 3250????????????10x predvaritelno
az dnes si go kupih 3250...dali ve4e si otkril otkda da tegli6 programi?Ako mi kaje6 6te sum ti mnoo blagodaren.Az znam samo www.All4smartphones.bg
evalata;)Abe nekoi v 4as li e da mi kaje za6to 3250 ne iska da izteglq razni prilojeniq..???Gledam 4e v SECURITY ima vsevazmojni sertifikati...moje li da e ot tqh i nqma li da precakam ne6to ako iztriq nqkoe ot tqh???Dnes go vzeh 4isto nov i nqkoi raboti se instalirat,no drugi ne iskat gram?!?Blagodarq predvaritelno;)
telefona ne e mnogo hubav burzo mu se razvalq djoistika i kamerata ne pravi dobri snimki ama ima mnogo silen i ka4estven zvuk
telefona ne e mnogo hubav burzo mu se razvalq djoistika i kamerata ne pravi dobri snimki ama ima mnogo silen i ka4estven zvuk
Mnogo sam dovolen.Ima vsi4ko ot koeto se nogdaq
nqma da izbroqvam no si zaslugava da ima6 takav telephon.
NOKIA FOREVAR
nqma da izbroqvam no si zaslugava da ima6 takav telephon.
NOKIA FOREVAR
Mnogo se 4udq dali da ne zamenq sega6nata si nokia 5300 za nokia 3250.. 6te s1m blagodarna ako nqkoi zapoznat i s dvata telefona moje da mi dade s1vet dali si struva da se br1kna 500 lv za nokia 3250..
P.S. Ako nqkoi moje da mi dade site na magazin za GSM-i v1v Varna s po-normalni ceni ( za razlika ot 2be na primer ) 6te se radvam mnogo ;]
P.S. Ako nqkoi moje da mi dade site na magazin za GSM-i v1v Varna s po-normalni ceni ( za razlika ot 2be na primer ) 6te se radvam mnogo ;]
според мен не си заслужава този телефон парите
по добре си вземи някой по як модел
по добре си вземи някой по як модел
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ