3250
Re: Nokia 3250
i e kenef, SE ne sa lo6i, no sa kopir-mashini, kopirat zdravo - ot vsi4ki, ne samo ot nokia, ne 4etete zapadna presa , za da znaete kolkodela se vodat mejdu kompaniite i SE, nokia corporation za zloupotrebi s intelektualnata sobstvenost i tn ot strana na vslikite SE!
te nemogat da napravat edin konektor za zarejdane kato horata vie mi obiasniavate gluposti - a da ne govorime 4e velikata Pxxx seria e sma4kata ot nai-durvenata 6600, zashtoto e s puti po-udobna i lesna za rabota.
Za prestij niama kakvo da govorime, nokia e telefon za seriozni hora, se i samsung za oligofrentci i hlapatci, sha si slushkat muzika - W800i - drun - , muzika moje da se slusha na vsiakade, pa na telefona nikoga nema da si ia pusna, mojelo da se slusha masa vreme, neveroiaten sound vadeli, 6610 radioto vadi zvuk kato walkmenite ve ei.. ia se osuznaite...
K750i blokira, zabiva, nema takuf neduguv telefon, i predi i sega NOKIA e nomer EDNO!
pu s edin put pove4e ot vas vinagi - zakliu4 - XAXAAA
te nemogat da napravat edin konektor za zarejdane kato horata vie mi obiasniavate gluposti - a da ne govorime 4e velikata Pxxx seria e sma4kata ot nai-durvenata 6600, zashtoto e s puti po-udobna i lesna za rabota.
Za prestij niama kakvo da govorime, nokia e telefon za seriozni hora, se i samsung za oligofrentci i hlapatci, sha si slushkat muzika - W800i - drun - , muzika moje da se slusha na vsiakade, pa na telefona nikoga nema da si ia pusna, mojelo da se slusha masa vreme, neveroiaten sound vadeli, 6610 radioto vadi zvuk kato walkmenite ve ei.. ia se osuznaite...
K750i blokira, zabiva, nema takuf neduguv telefon, i predi i sega NOKIA e nomer EDNO!
pu s edin put pove4e ot vas vinagi - zakliu4 - XAXAAA
Поредната лоша цена от О-connect-1500 лв.
кво му плащаш...... той без пари направо, и да не ти пука, че даваш 1500лв за 3-та серия....
Нечовешка е тая цена!
Тел-а обещава да е лудница!
Тел-а обещава да е лудница!
Вижте реалната му цена-?360.00 http://www.mobile-gadgets.net/shop/product.php?productid=63&cat=0&page=1
а пък в България е 1499 лева!тъжна картинка.
Сега след като от Нокиа официално обявиха,че са започнали доставките очаквам скоро повече магазини да го продават и цената да се нормализира.
Аз уважавам много Nokia като телефон и марка просто правят добри и издържливи телефони не зациклят като SE(много ме изнервя бавното мислене на SE а ако информацията е прекалено голяма може и да не се отвори ...)та Nokia за мене са номер 1 първия ми телефон не беше кой знае какво но от 1998 година е в семейството а в мене лично от 2001г но си го ползвах до края на 2005 година доста е истърпял телефона но и сега си бачка както преди сега съм с 6230i и съм много доволен ако дал господ мое по коледа да си зема Nokia N91 много ме кефи тела направо съм влубен но не се знае до тогава колко нови модела ще излезнат на пазара ;) ...
telefon4eto e super. za syjalenie nqma da mojem da mu se kefim dylgo zaradi slabata bateriq. tova e edinstvenoto ne6to koeto me spira da si go kupa. ina4e ima si hubava kamera- pone za moite iziskvaniq mi stiga. horata koito tvyrdat obratnoto qvno sa maniaci na tema cameri i po dobre da iz4akat o6te edna dve godini i togava da si kupat tel kogato samsung SCH-B600 nqma da e koi znae kvo. telefona nqmal 3G. e pone ima EDGE. verno e ima razlika v skorostite ma nali ne e GPRS. a i otnosno spora za MP3 6to nokia go slagat? spored men za6toto ve4e za da e hit ne6to i da napravi golemi prodajbi trea da ima si4ki novi features. ako nema6e MP3 si4ki 6tqha da go pluqt 6to ne sa mu slojili ot nokia.
perfecten tel nqma a ako ima6e nema6e da e tolkova veselo po forumite 6toto si4ki 6tqhme da sme na edno mnenie.
aide sys zdrave!!!
perfecten tel nqma a ako ima6e nema6e da e tolkova veselo po forumite 6toto si4ki 6tqhme da sme na edno mnenie.
aide sys zdrave!!!