3500 classic
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Re: Nokia 3500 classic
Току що гледах видео-ревюто му в Арената и останах много доволен. На живо изглежда изключително добре особено с черната тема на дисплея. Очуден съм от слабия интерес към него във форума.
Телефончето наистина е много заинтригуващо, не само с функции, но и с форма. Браво на Нокия! Много добър телефон! Всички приказки за светкавици и памети са простотия. Телефона за класа си е перфектен и цената му от 300 лева дори е ниска за показателите му.
-
- Регистриран: 23 окт 2007, 12:13
дайте ми някакво мнение за този телефон! ама не от рода на "абе луд ли си мн е смотан еди си кой е по-добър щото аз имам такъв"! понеже мисля да си го купувам. Качеството на звука как е? добър ли е за слушане на музика? силно ли свири мп3ките? държи ли батерията? Нещо дефекти дава ли? въобще залужала ли си моделчето ?
Mislia.che za tezi pari mnogo po dobre e da si vzemesh 6233.Razlikata e ogromna v polza na 6233.Ima go i na promociia v Germanos.
telefon4eto e super mn qk samo det naistina nqma svetkavica ama prai napravo unikalni snimki pak zvuka da ne govorim mn silen ne sam vijdal takava nokia da prai takav zvuk i to sterio
xaxax 6233 ti lud li si we basi topuza det e ne mislq 4e ima nqkvo predimstvo pred 3500
toq telefon e golqma ko4ina.sravnqvah go s moita 6233.purvo e adski neudoben i 2ro displeq e nqkuv purvobiten.nokiite ot 100 lv vadqt po hubav obraz ...
Някой може ли да ми каже дали държи батерията на интензивно говорене?
-
- Регистриран: 07 мар 2008, 22:05
Ами телефончето много ми допада и мисля за именния ден да си го купя, защото дотогава ще си събера паричките. :)
това си е 6300 обаче в друга опаковка и с по слаб дисплей :)