3600 slide
Re: Nokia 3600 slide
Da ma s National 100 i to za dwe godini dogovor.........
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Днес бях в Германос и го разгледах. Наистина за 239лв. го предлагат с 2-годишен договор с Нешънал 100 но може да се вземе и за 289лв. с всеки друг абонаментен план. Иначе телефона е чудесен и останах с много добри впечатления.
ако мислиш да си го копуваш виж офертите в мобиле шоп аз от там си го взех за 320 с дата кабел карта и съм мн доволен
Много посредствена камера, тоя автофокус се едно го няма (не стига това, че снимките доста се размазват дори на много добра светлина)! 6500 слайд си остава най-добрият им апарат на 3.2MP.
Че то моята 3120 класик прави по-хубави снимки от 3600 слайд!
Въпреки това нещо положително: не виждам камерата да преекспонира цветовете толкова очевАдно сравнена с повечето други модели на компанията (вкл. моята нокийка)..
Нокиа няма ли да почнат да снимат най-накрая!?
На фона на производството което имат е много тъпо да вадят по един-два качествени телефона за снимки на година..
Че то моята 3120 класик прави по-хубави снимки от 3600 слайд!
Въпреки това нещо положително: не виждам камерата да преекспонира цветовете толкова очевАдно сравнена с повечето други модели на компанията (вкл. моята нокийка)..
Нокиа няма ли да почнат да снимат най-накрая!?
На фона на производството което имат е много тъпо да вадят по един-два качествени телефона за снимки на година..
Nokia 3600 slide
Имам един енцидент с този телефон , - значи стана жертва на изпиране (angry)
Хаа! Моя пък стана жертва на почистване.... :S Майка ми докато е изтърсвала завивките ми е изхвърчал през терасата... (woo) И още си работи, само дето има леки забележки по панела... :D