3720 classic
Re: Nokia 3720 classic
Някои искат телефони бе ;)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Точно така.... все още има заблудени от мегапикселите....
А това е телефон.... и то здрав телефон :)) Това е единственото и цялостно писание за него - с 2 думи :)
А това е телефон.... и то здрав телефон :)) Това е единственото и цялостно писание за него - с 2 думи :)
mikon,
кога ще разберете всички, че мегапикселите [B]нямат значение[/B], когато говорим за телефони? 3-5-10-16 - няма значение. Могат да си мерят снимките само по параграфа 'по-малко зло' - кой блърва по-малко, къде контурите са изгорели по-слабо, къде контраста не е толкова кофти.
Ще ти дам моя Канон А410 - стара, вече неизползвана сапунерка с 3.2 МР, произведена преди поне 4 години. НаправИ една снимка и после ми кажи кой телефон прави по-хубави снимки.
Тук имаме телефон, чиято цел е съвсем различна и веднага се намира някой, който казва, че камерата била слаба. Ами, и wi-fi няма, деба, какво ще правим сега? И не е тъч.. позор!
Телефонът изглежда чудесно, подобна машина бих купил за баща си.
кога ще разберете всички, че мегапикселите [B]нямат значение[/B], когато говорим за телефони? 3-5-10-16 - няма значение. Могат да си мерят снимките само по параграфа 'по-малко зло' - кой блърва по-малко, къде контурите са изгорели по-слабо, къде контраста не е толкова кофти.
Ще ти дам моя Канон А410 - стара, вече неизползвана сапунерка с 3.2 МР, произведена преди поне 4 години. НаправИ една снимка и после ми кажи кой телефон прави по-хубави снимки.
Тук имаме телефон, чиято цел е съвсем различна и веднага се намира някой, който казва, че камерата била слаба. Ами, и wi-fi няма, деба, какво ще правим сега? И не е тъч.. позор!
Телефонът изглежда чудесно, подобна машина бих купил за баща си.
Телефона се очертава да е трепач.Аз имам 3110с и тоя е следващото ниво.Има яка батерия и е дуракоусточив.Който иска да снима да вземе евтин фотоапарат.Какви пиксели какъв автофокус какви 5 лева?Стига заблуди.:D
Damm, Nokia otdavna ne byaha pravili ot tehnite zdravi telefoni. Hubavo e che sa se varnali kam tyah.
Е какво е това видео.Остави резолюцията 11fps?!?!?!? :X
Абе колега да питам само аз тая дума --дуракоусточив-- как я написа ? От 3 часа се опитвам да си я преведа, разгадая и вникна в дълбокият й смисъл. Стигнах до крайното първо заключение, че произходът и е от руски и български език т.е. взаймствано е от тези два славянски езика. Второ заключние направих след подробен анализ на всяка една сричка реших, че това е словосъчетание от думите ударо-прахо-водо устойчив, но си помислих ,че това е твърде лесен ребус ако ми позволите да се изразя по този начин. Твърде лесен за решение макар и след дълъг, упорит и изпълнен с емоции труд на мен и няколко човека от БАН. Та предполагаме аз и колегите ,че това е изключително трудна за решение загадка, чийто отговор ние новобранците не можем да открием. Все пак след няколко разговора с момчетата от НАСА и с професори от Оксфордският университет решихме ,че си пил 3 мастики сменил си местата на клавишите си от клавиатурата в този така важен момент за теб т.е. изписването на думата --дуракоустойчив-- е влязла приятелката ти така както майка й я е родила.
В крайна сметка би ли ни просветил в тази толкова древна (според мен) техника на правопис ?
В крайна сметка би ли ни просветил в тази толкова древна (според мен) техника на правопис ?
Относно телефона, много хубав. Фенер дали ще има ? Все пак в 75% описанието на телефоните не е на 100% вярно тук затова и си питам ;))).
Да не ти е беден речника, че да не се сетиш, коя е най-близката дума по значение до тази безмислица? Аз дешифрирах този "топоним" от първия път. Наздраве! И може да не се заяждаш, а да го поправиш ;) Бързал е човека и е писал през пръстите . И аз го правя :) И лека поправка. К'ви славянски езици, к'ви мастики, к'ви пет лева. Азбуката е българска, езика е български. Това, че на руснаците им става лошо, като някой им напомни с каква азбука си служат си е техен проблем и на много други народи ;)
Абе как няма да се заяждам. Как е възможно да направиш грешка в този случай. Що за дума е <дуракоустойчив"> ? Няма никакъв аналог. Има само неграмотност, невежество и незаинтересованост , също така неуважение. Това за съжаление се случва често. А мен не ме поправяй че не си ми в класата. Моя речник е богат на повече езика отколкото пръсти имаш на ръцете си. И това няма нищо общо с топонимите. Руският език е славянски език ! Има старобългарско влияние в/у всичко това. Руснаците са били по тези земи доста преди прабългарите да се заселят.Общото е кирилицата. Айде сега наздраве.