3720 classic
Re: Nokia 3720 classic
Според вас кой телефон си заслужва повече-Нокиа 3720 или Самснг В 2700? Ако някой ги е ползвал да се аргументира...
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
без никакво съмнение нокята е по-добрият телефон.
-
- Регистриран: 14 ное 2005, 15:08
АЗ ИМАМ 1650 И 5140I фен съм на яки телефони -ударо и тъпо усойчеви. Само таква си купувам. ТОЗИ ТЕЛЕФОН С ЛЪСКАВИЯ СИ ЕКРАН И МЕТАЛНАТА ЛАЙСНА КОЯТО ЩЕ СЕ СМЯЧКА И ДЕФОРМИРА И НАРЪБИ. ИСКАМ НОКИЯ НО ТОЗИ ПЪТ SAMSUNG Е ПО ИЗМИСЛЕН НЕМОЖЕ ДА ИМА ЗДВАВИНА И ПЛАСТМАСА, ГУМАТА ПАЗИ.
ЛЪСКАВ ТЕЛЕФОН И ПРИЛОЖЕНИЯ КОЙТО ТОЧАТ БАТЕРИЯТА. ДА НЕ ЗАКЪСАШ В ПЛАНИНАТА С НЕГО. ЯРКИЯ ДИСПЛЕЙ ЯКО ГЪЛТА ТОК.
НЕ БИХ СИ КО КУПИЛ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 120ЛВ ЗА ВТОРИ ТЕЛЕФОН СТАВА.
КОЙТО ИСКА ТЕЛЕФОН ЗА РАБОТА НОКИА 1650 СУПЕР ЗДРАВ -120ЛВ НОВ ИМА И РАДИО И ФЕНЕР.
ЛЪСКАВ ТЕЛЕФОН И ПРИЛОЖЕНИЯ КОЙТО ТОЧАТ БАТЕРИЯТА. ДА НЕ ЗАКЪСАШ В ПЛАНИНАТА С НЕГО. ЯРКИЯ ДИСПЛЕЙ ЯКО ГЪЛТА ТОК.
НЕ БИХ СИ КО КУПИЛ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 120ЛВ ЗА ВТОРИ ТЕЛЕФОН СТАВА.
КОЙТО ИСКА ТЕЛЕФОН ЗА РАБОТА НОКИА 1650 СУПЕР ЗДРАВ -120ЛВ НОВ ИМА И РАДИО И ФЕНЕР.
-
- Регистриран: 27 май 2009, 22:02
Някой може ли да ми каже жака за слушалките колко е 3,5 или 2,5 :|:|:|
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Идеален е за жена ми, имаме си една пакостница на годинка и седем месеца и вече два телефона й съсипа, предполагам , че този ще се справи с мъченията на които бяха подложени предишните два телефона.:D Само ме интересува в жълто дали се намира някъде въобще?
-
Не го намерих в жълто и си купих в черно. Доволен съм от покупката, батерията държи яко. Страхотен телефон!
И аз ще си го купувам много скоро че се набутах на един айфон едвам го махнах много ме кефи супер е като гледам само добри мнения има за него
-
Може да борави с до 8 GB карта памет! Яко! Пробвах го дали може да се гледа филм на него и стана , филма беше Девет ярда с Брус Уилис и Матю Пери. Изкефи ме и факта ,че по време на филм някой ти звънва , провеждаш си разговора и след това филма си продължава от там където е бил прекъснат. Освен това може да се превърта напред и назад филма, което със стария ми 6233 е невъзможно. Тези функции до сега си мислих , че са достъпни само за умните телефони. Браво на НОКИА!
Телефона е супер.Преди 2г. 3110с тръгна с по-висока цена без карта в комплекта и слушалки.Плеерът тръгва и от карта памет. Както си си направил папките така свири.
Извън смартфоните тоя е най-добър.Няма автофокус.(yes)(beer)
Извън смартфоните тоя е най-добър.Няма автофокус.(yes)(beer)