500
Re: Nokia 500
1 Ghz процесор за тея пари..? Не ми се вярва да е толкова ефективен... нека някой дето има телефона да сподели впечатлението си от към бързина и OS. Асо има някакви бъгове или недостатъци нека ги сподели! Телефона ми хвана окото искам да си го взема :)
-
- Регистриран: 11 сеп 2012, 20:35
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Като цяло зависи колко претенциозен си!
Аз го ползвам от около 4-5 месеца и съм доволен, има какво да се желае, но
не е за изхвърляне. Даже в момента пииша от него.
И пак ти казвам зависи за какво го търсиш и как ще го използваш!
Аз го ползвам от около 4-5 месеца и съм доволен, има какво да се желае, но
не е за изхвърляне. Даже в момента пииша от него.
И пак ти казвам зависи за какво го търсиш и как ще го използваш!
По-добре дай някой лев отгоре и вземи 603!
Аз например така мисля да направя при първа възможност;)
Аз например така мисля да направя при първа възможност;)
Имах възможност да си купя доста различни андроид телефони включително Самсунг галакси ейс 2. Все още мислех, че нокия си е марката отпреди и си взех този телефон...
Към хората, които се колебаят - не го взимайте! Нокия стор е толкова жалък, че ме хваща срам когато го отворя. Има още много шитове, но няма да ги изброявам.
Към хората, които се колебаят - не го взимайте! Нокия стор е толкова жалък, че ме хваща срам когато го отворя. Има още много шитове, но няма да ги изброявам.
-
- Регистриран: 15 апр 2013, 13:37
Имам няколко въпроса: може ли този телефон да се използва като mass storage без да се налага да се инсталират разни глупости на компютъра (в смисъл, да се прехвърлят безпроблемно снимки и други разни неща от телефона на компа и обратно)? И още нещо, като се включват разни приложения, трябва ли човек да се регистрира някъде онлайн, за да работят и да приема всякаквите му там условия. Алармата работи ли, ако телефонът е изключен? :) Мерси предварително.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
1.Може.При включване избираш \"масова памет\" или нещо такова.
2.За да теглиш от магазина трябва да си направиш регистрация.За приложенията - зависи, ако това което ползваш го изисква иначе не.
3.Би трябвало.
2.За да теглиш от магазина трябва да си направиш регистрация.За приложенията - зависи, ако това което ползваш го изисква иначе не.
3.Би трябвало.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport