500
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Nokia 500
Карта памет:
Меню - Приложения - Офис - Файлове!
Меню - Снимки.
Меню - Приложения - Офис - Файлове!
Меню - Снимки.
-
- Регистриран: 19 ное 2011, 17:41
Всичко в телефона е прекрасно!
Плюсове :
+1 GHz прозесор
+Капацитивен тъч скрийн (брато) :)
+3 панела подарък
+GPS + A-GPS Support
+Издражлива батерия
+5 MP камера
+Symbian Anna
+Атрактивно ниска цена
Минуси: Един единствен. Камера без светкавица!
Мнение: Като цяло мисля, че телефонът е прекрасен въпреки липсата на светкавица, лично аз не използвам много много камерата използвам повече приложенията на самия апарат+навигацията. Спокойно може да бъде качен GARMIN Mobile. Прекрасен телефон на много ниска цена! Ако искате да зарадвате някой това е модела! (woo)(woo)(woo)
Плюсове :
+1 GHz прозесор
+Капацитивен тъч скрийн (брато) :)
+3 панела подарък
+GPS + A-GPS Support
+Издражлива батерия
+5 MP камера
+Symbian Anna
+Атрактивно ниска цена
Минуси: Един единствен. Камера без светкавица!
Мнение: Като цяло мисля, че телефонът е прекрасен въпреки липсата на светкавица, лично аз не използвам много много камерата използвам повече приложенията на самия апарат+навигацията. Спокойно може да бъде качен GARMIN Mobile. Прекрасен телефон на много ниска цена! Ако искате да зарадвате някой това е модела! (woo)(woo)(woo)
Съвсем скоро също така всеки от притежателите на Nokia 500 може да очаква и официалния Symbian Belle ъпдейт.(cyber)
Тази Никоя е много добра за цената си. Бих искал да попитам, дали има безплатна навигация??
Купих го, но като включа камерата ми изписва, че паметта е пълна и да затворя приложения. А такива няма отворени. Някой може ли да помогне какво да направя??(yes)(yes)(yes)
Купих го, но като включа камерата ми изписва, че паметта е пълна и да затворя приложения. А такива няма отворени. Някой може ли да помогне какво да направя??(yes)(yes)(yes)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Изтегли си app stop от нокия стора.Затваря скритите работещи приложения.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Здравейте мисля да си купя Nokia 500 от интернет,защото е най изгодно,но малко се отчаях като чета мненията на някой от фирмите които ги има в листа на mobileshop има мнения,че телефона не се пуска отворен е с следи от упротреба без пълен комплект при доставката излизал по скъп и така на татък ориентирал съм се къф магазина Can Mobile защото телефона излиза 290.00 С Flash card,ако някой има опит с тази фирма моля да пише или да ми препоръчате друга сигурна от листа на mobile shop може да не влиза карта към комплекта и телефона да излиза около 300 лева без карта,но поне телефона телефона да е изряден и на уговорената цена с всичко в комплекта