500
Re: Nokia 500
Някой може ли да ми каже как е батерията на телефона. Колко дена държи в реални условия при разговори около 1 час на ден. И спрямо този модел и Nokia C5 5MP, кой е по-добрият вариянт за работа. И моля ви препоръчайте ми някой сигурен продавач от листата на mobilebulgaria, който да е коректен с доставката и ВИДА на телефона и с ГАРАНЦИЯТА!
Мерси :)
Мерси :)
Някой ако е възможно да пише как се държи телефона с "Bella".Има ли някакво подобрение в качеството на видео клипа.Единствено това ме спираше да го взема този телефон ,че е 15fr.Ще се радвам на още инфо за тела.
Цитат:
[Quote]Актуализацията ще донесе за смартфона повечето нови екстри, сред които лентата с известия, [u]HD видеозапис при 30 кадъра в секунда[/u], версия 3.06 на Nokia Maps, подобрения в браузъра и други.[/Quote]
[Quote]Актуализацията ще донесе за смартфона повечето нови екстри, сред които лентата с известия, [u]HD видеозапис при 30 кадъра в секунда[/u], версия 3.06 на Nokia Maps, подобрения в браузъра и други.[/Quote]
Какво им пречеше да сложат една светкавица,само това ме спира да си го взема
Кой телефон ми препоръчвате NOKIA 500 или SAMSUNG GALAXY Y :|
Кой телефон ми препоръчвате NOKIA 500 или SAMSUNG GALAXY Y :|
Аз ти препоръчвам Нокия 500.Много изгоден телефон за парите си!!!(yes)
-
- Регистриран: 08 апр 2012, 12:13
здравеите.ако може някои които има телефона да пише дали подьржа FLASH.Примерно клиповете в VBOX7 отваря ли ги .