Добре е телефончето..- макар, че камерата е бавна и не снима кой знае колко добре..Тествах радиото през моя преходник към 3.5 мм. и слушалките "Филипс" и звука му е доста добре..Дисплея е малко по-тъмен, сравнен с 3120 класик, 5310, 5610..- но се вижда достатъчно добре. Жалко, че при нокя не може да се регулира яркостта и контраста..(мисля, защото дисплеите им са активна матрица - но пък благодарение на този факт се виждат перфектно на пряка слънчева светлина..)..
Елегантен бюджетен телефон.
5000
-
- Регистриран: 12 сеп 2007, 11:42
Re: Nokia 5000
Телефончето е перфектно но искам да знам батерията как е?
Държи ли достатъчно време.
Предварително благодаря
Държи ли достатъчно време.
Предварително благодаря
-
- Регистриран: 06 окт 2006, 14:51
Момчета телефончето си го взех от М-тел преди седмица за служебен и трябва да ви кажа че за 150 лв е просто перфектен - голям дисплей, тънък и лек - удобен за носене и употреба - батериятя е нещо средно при моя интезитет на разговори сколаса почти два дена от което съм доволен. Ако за няма и 200 лева очаквате чисто нов телефон с 5Мрх камера, 4 GB памет , GPS и wifi просто сте се родили 5 години по-рано от колкото трябва.
Аз си купих такъв за 2-ри телефон и питането ми е как да го свържа с компютъра чрез блутут ще стане ли? И за какво е буксата между тази за зареждане и за слушалките прилича на букса за кабел ЮСБ а пък пише че с ЮСБ не се свързва?
Toва е букса за сервизен кабел, имат само оторизираните сервизи и няма как да си купиш..Телефона НЯМА USB връзка..
С блутут няма проблеми с връзка с компютър.
С блутут няма проблеми с връзка с компютър.
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Готин телефон с яки екстри ама много малко памет има - а го представят за много як !?
-
Наистина много малко памет,а го представяха за много готин :D
-
Готин телефон,един слот за карта памет му трябва и ще е перфектен :)