izdragliv
5210
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Re: Nokia 5210
Въпрос на вкус!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
аз го имам от 3 години и съм много доволен, сега смятам да си купя 6681, но 52 10 наистина е много здрав телефонDefaultUser написа: ↑09 окт 2004, 17:16taka kato cheta mneniqta mai nqmate vuzmojnost da si kupite novi telefoni ne che tolkova vi haresvat edva li nqkoi shte se izluji che staroto e po-hubavo ot novoto
Перфектен, с нежелание го замених с Nokia 6131 :). Много издръжлив телефон, от 2002г. не ме карал и веднъж да се "грижа" за него с каквото и да било.
Nokia 5210 - Първия ГСМ който си купих с мой пари !
прекрасен телефон.
бърз удобен лек и здрав.
купих го 2002година и още работи, да клавиатурата е поизтъркана и гумата му се разпадна.
копчетата са невероятно удобни
но си работи перфектно !
единствения проблем е 4е ве4е няма такива батерии и не мога да го ползвам повече !
бърз удобен лек и здрав.
купих го 2002година и още работи, да клавиатурата е поизтъркана и гумата му се разпадна.
копчетата са невероятно удобни
но си работи перфектно !
единствения проблем е 4е ве4е няма такива батерии и не мога да го ползвам повече !
Re: Nokia 5210 - Първия ГСМ който си купих с мой пари !
I don't get it... Why should I care?
@deezel:
"I don't get it... Why should I care? "
Не мога да разбера ЕДНО:
На много "умен" ли се правиш или си комплексар ?
С какво се различава писането на "шлйокавица" от това твоето ???
Това не те "откроява" и не те прави УМЕН
(малкия).
<ще го изтриеш ли това?>
"I don't get it... Why should I care? "
Не мога да разбера ЕДНО:
На много "умен" ли се правиш или си комплексар ?
С какво се различава писането на "шлйокавица" от това твоето ???
Това не те "откроява" и не те прави УМЕН
(малкия).
<ще го изтриеш ли това?>
Не мога да се изразя така добре на български. А ако сравняваш най-великия език на света със шльокавица, то гледай ми аватара...
No noobs. Ако искам, ще си пиша само на английски. Ако ти искаш, може и на немски. Това е свободно пространство, където всеки има право да се изразява както иска. Щом няма правило против писането на шльокавица, не виждам какво лошо има да пишеш на грамотен английски.
No noobs. Ако искам, ще си пиша само на английски. Ако ти искаш, може и на немски. Това е свободно пространство, където всеки има право да се изразява както иска. Щом няма правило против писането на шльокавица, не виждам какво лошо има да пишеш на грамотен английски.
@deezel:
"Не мога да се изразя така добре на български. А ако сравняваш най-великия език на света със шльокавица, то гледай ми аватара...
No noobs. Ако искам, ще си пиша само на английски. Ако ти искаш, може и на немски. Това е свободно пространство, където всеки има право да се изразява както иска. Щом няма правило против писането на шльокавица, не виждам какво лошо има да пишеш на грамотен английски. "
Явно не желаеш да те разбират повечето от форума.
Не споря за "грамотния" ти английски, и мислиш ли че няма хора с грамотен китайски ???
Ще ти е приятно ли да ти отговарят на китайски ???
Като се има в предвид, че малко разбираш английски и БГ.
А мисля че това е "неписано" правило, тука да се пише само на БГ.
Изразявай това което искаш така,
че възможно повече хора да те разбират.
Г-н, deezel (м)
"Не мога да се изразя така добре на български. А ако сравняваш най-великия език на света със шльокавица, то гледай ми аватара...
No noobs. Ако искам, ще си пиша само на английски. Ако ти искаш, може и на немски. Това е свободно пространство, където всеки има право да се изразява както иска. Щом няма правило против писането на шльокавица, не виждам какво лошо има да пишеш на грамотен английски. "
Явно не желаеш да те разбират повечето от форума.
Не споря за "грамотния" ти английски, и мислиш ли че няма хора с грамотен китайски ???
Ще ти е приятно ли да ти отговарят на китайски ???
Като се има в предвид, че малко разбираш английски и БГ.
А мисля че това е "неписано" правило, тука да се пише само на БГ.
Изразявай това което искаш така,
че възможно повече хора да те разбират.
Г-н, deezel (м)
Извини ме, че се намесвам, но не мисля, че английският език е "най-великият" на света при никакво положение..