Ок, да спрем офтопика, защото стана направо грозно. Имам право на последна реплика:
За немския да не спорим, имам сравнително близки немски корени (през 5 поколения).
Много добре знам за произхода на английския, все пак уча в английска гимназия. Велик е, защото се е наложил по света.
По темата:
...
5210
Re: Nokia 5210 - Първия ГСМ който си купих с мой пари !
а пък моят първи телефон беше алкател ОТ311-купих го от Мтел с някаква коледна промоция с прима,усещането от покупката беше прекрасно.а самото телефонче за времето си беше доста добро.....
Pixel 8
А моят първи телефон беше този от аватара ми - Samsung M100. Първият телефон с мп3 плеър и чудовищните за времето си 32 MB памет. Направо уникален. Пазих го до параноя. Може би има нещо вярно в това, че с каквато марка първо започнеш, с такава си оставаш - от тогава насам съм си купил 2 други Самсунга - А800 и Омниа.
Първият ми телефон, за който платих 1550 долара /заедно с картата/ беше сименс S4.
Вярно тогава беше 1995 г.
Тогава имаше обхват само на НДК-то.
Вярно тогава беше 1995 г.
Тогава имаше обхват само на НДК-то.
Първия ми телефон беше 6150...1998 година, помня че имаше меню за смс но в България нямаше смс, само си звъняхме и това е...сметките бяха много големи, добре че беше служебен ..хихихи