5300
Re: съвет...
UMTS = Universal Mobile Telecommunications System
Az lichno ti preporachvam K610.Kamerata mu e 2MPx, a e i 3G.No ne e li tozi SE s joistik?Inache otkam displei i muzika kakto kazvash 5300 e po-dobra.No vse pak davam "glasa" si za K610.
Az lichno ti preporachvam K610.Kamerata mu e 2MPx, a e i 3G.No ne e li tozi SE s joistik?Inache otkam displei i muzika kakto kazvash 5300 e po-dobra.No vse pak davam "glasa" si za K610.
Благодаря за 1-вия отговор :) Да и аз повече клоня към К610 :) и до колкото прочетох видях че някой беше писал че телефона не е с джойстик :)
Единственото предиство на к610 е в камерата и 3g-то. Колкото до цветовете и резолюцията, 5300 води, но като гледам лично аз това според мен ще е предимство ако можеха да се гледат филми или формати различни от 3gp, за да се усети това предимство. Но заради няколкото мърдащи пиксела (този израз ми се лепна от някъде) не си заслужава да го предпочетеш пред 3g. Най-малкото, че нокийката ще ти омръзне защото става единствено за музика, а камерата на практика мяза повече на vga.
Така че взимай ериксона, понеже мп3 плеът винаги може да си имаш, а 3g услугата ще става още по-популярна.
В момента съм с 5300 като съм що годе доволен от това, че слушам музиката с наистина качествен звук, но определено не съм доволен от камерата, възможностите за джава приложенията и това, че имаш чувството, че хлопа. Разхлопването се засилва след всеки месец употреба. ;)
Ти си прави изводи, иначе за непретенциозен човек като мене става.
Така че взимай ериксона, понеже мп3 плеът винаги може да си имаш, а 3g услугата ще става още по-популярна.
В момента съм с 5300 като съм що годе доволен от това, че слушам музиката с наистина качествен звук, но определено не съм доволен от камерата, възможностите за джава приложенията и това, че имаш чувството, че хлопа. Разхлопването се засилва след всеки месец употреба. ;)
Ти си прави изводи, иначе за непретенциозен човек като мене става.
-
- Регистриран: 16 авг 2006, 17:18
Nokia 5300
Здравейте! Абе искам да попитам дали някои знае как мога да "подкарам" клипче(независимо от формата) с резолюция 320х240?!? Защото какво ли не пробвах и ми пише че не може да отвори файла...Nokia се пак... Независимо от формата, bit rate-a или настройките на звука, клип с резолюция 320х240 не подкарах... Това е голяма простотия, при положение че имаш дисплей с такава резолюция, да не можеш да гледаш клипчета със същата... спънати от всякъде... Nokia Disconnecting People...
Re: Nokia 5300
За съжаление няма как да го подкараш, 5300 може да възпроизвежда единствено 3gp клипчета с максимална резолюция 176x144.
Здравейте реших и аз да се произнеса по темата :)
Мнението ми е че телефончето е супер ! Особено на цената в момента просто е перфектно . Мой приятел си го взе преди годинка ( тогава за 500лв ) и няма никакви проблеми с него ... Чува се повече от прилично . Камерата от 1.3мп наистина е основният му - но пък прави добри клипчета и снимки . Много по-добри са от моята 1.3мп (Panasonic VS3 ) . Верно че някои ще кажат ама това няма онова няма, но и помислете че за толкова пари не можем да търсим много ... Това си е нещо което не се среща само при този телефон
Мнението ми е че телефончето е супер ! Особено на цената в момента просто е перфектно . Мой приятел си го взе преди годинка ( тогава за 500лв ) и няма никакви проблеми с него ... Чува се повече от прилично . Камерата от 1.3мп наистина е основният му - но пък прави добри клипчета и снимки . Много по-добри са от моята 1.3мп (Panasonic VS3 ) . Верно че някои ще кажат ама това няма онова няма, но и помислете че за толкова пари не можем да търсим много ... Това си е нещо което не се среща само при този телефон
-
- Регистриран: 27 дек 2007, 00:19
temi za toq i vsqkakvi druhi telefoni mojete BEZPLATNO da izteglqte ot www.zedge.net.
А аз пак да си питам някой знае ли откъде мога да си намеря преходник за слушалките от 2.5 на 3.5mm
10х предварително!
10х предварително!
abe hora kakvo ima v komplekta i kolko stuva vuv vraca bez karta i izop6to davat li karta kam negoo
molq vi hora pomognete plsss