5300
-
- Регистриран: 20 яну 2008, 21:51
Re: Nokia 5300
Имам 5200 и сам много доволна нищо че камерата е слаба дисплея изкарва снимките яки стария ми телефон беше сас саштата камера и снимките излизахяа по зле!!!
ае Nokia 6131 е по добра според мене има по-добър дисплей и се чува добре
Имам такъв от 2 седмици...Взех го за 200лв със 1 gb карта памет...Страхотен е много ми харесва...визията му е просто върха а за звук или снимки просто няма равен...Супер е тела..
Тези които пишат лоши коментари нямат тела или са расипници. Имам го от около месец и е внос от мексико. със 1 гб и със всичките му и аксесоари... СУПЕР е тел звука му е супер и камерата също(поне моята) няма разхлабване нито картата забива клиповете ми работят...нямам думи просто
ами пробваи с 12345 при мен става надявам се да сам ти бил полезен
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Виждам, че постовете са стари, но държа да спомена.
Не разчитайте на Nokia флаш-картите в комплекта. Досега от 3 случая не съм видял кадърна и нормално работеща MicroSD в Nokia комплект. Лош контакт, прекъсват, дори точно оригиналната 256 MB карта на един 5300 ей така спря да се чете. Дори не успях да я форматирам наново.
Просто купувате апаратчето и си вземате една 1GB - вече са по 17-18 лв.
Телефончето наистина е добро, няма да съжалявате ако си го купите. Корпусът му обаче не става за мач и чупене на орехи за разлика от други "класики" на финландците. Така, че за целта ще трябва да си вземете съответно топка и чук.
Не разчитайте на Nokia флаш-картите в комплекта. Досега от 3 случая не съм видял кадърна и нормално работеща MicroSD в Nokia комплект. Лош контакт, прекъсват, дори точно оригиналната 256 MB карта на един 5300 ей така спря да се чете. Дори не успях да я форматирам наново.
Просто купувате апаратчето и си вземате една 1GB - вече са по 17-18 лв.
Телефончето наистина е добро, няма да съжалявате ако си го купите. Корпусът му обаче не става за мач и чупене на орехи за разлика от други "класики" на финландците. Така, че за целта ще трябва да си вземете съответно топка и чук.
-
- Регистриран: 09 окт 2008, 01:37
Помощ! :) Може ли някой да ми помогне - интресува ме дали телефона ще е същия като на снимката; държа да е черен :) как мога да съм сигурна ?
P.S. Благодаря предварително :) ще съм много задължена О:)
P.S. Благодаря предварително :) ще съм много задължена О:)
-
- Регистриран: 07 фев 2009, 15:05
Zdraveite! iskam da popitam ne6to. Moje li da mi kajete kak da maxna usilva6tiq se zvuk na alarmata? iskam da si e normalno silno o6te otna4aloto a ne da se usilva. za6toto nemoga da se sabujdam taka!!! i kak da mu usilq zvuka na alarmata, za6toto mi mn tixo.
A ina4e tela si go imam ot 2 god i si e super. Nqmam po4ti nikakvi zabelejki i vsi4ko v komplekta si mu raboti!!! taka4e nz kakvo prostotii prekazvate 4e sa se precakvali karta slu6aki i dr ne6ta!!!
Blagodarq predvaritelno!! ;)
A ina4e tela si go imam ot 2 god i si e super. Nqmam po4ti nikakvi zabelejki i vsi4ko v komplekta si mu raboti!!! taka4e nz kakvo prostotii prekazvate 4e sa se precakvali karta slu6aki i dr ne6ta!!!
Blagodarq predvaritelno!! ;)
perfektno telefon4e imam takova ot 4 godini i e s platka na 1 godina 6toto padah v rekata s nego
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Някой който го има може ли да каже какво има в кутията ?