5300
Re: Nokia 5300
spored men telefona e mnogo dobar sadq po tova 4e edna moq priqtelka ima takav i gore dolu sam imala rabota s nego i bih iskala da si kupq takav no se kolebaq mejdu tozi i samsung d 820
-
- Регистриран: 25 май 2007, 14:41
toq ili sony ericsson z530i da si vsema?
Аз съм с Моторола Е398 и когато го пусна Нокиата даже не се и чува,да не говорим че моя вади Бас който ако Нокиата искара ще и изхвърчат пружините
Телефонът е хубав и не само. По принцип има много хубав дисплей, което допринася за правенето на много много добри снимки с 1,3 мегапикселовата камера. Има подобрения в МР3 плеъра. И за паметта има само 5 МВ но в комплекта си върви с карта. Леля ми си го взе от преди няколко дена а в пакета имаше 2 ГБ карта. Не е никак зле. Единствения недостатък е леко "кекавата" батерия и ако може да се определи точно като такъв това че е слайдер, защото въпреки, че това е една от основните черти на дизайна и по принцип такъв тип телефони остават с "висящ дисплей" Но пък все пак това е Nokia, така че няма повод за притеснение..
някои можели да ми каже кода за Възстановяване на заводските настроики на nokia 5300
Re: NE VZEMAITE TAKYF TELEFON NIKOGA
Но защо?! Бъгва много ли?
Zdr.Mislq da si go vzimam i iskam da popitam nqkoi koito go ima dali shte sbarkam ako si go kupq struva li si a ako ne predlojete nqkav muzikalen telefon.Pls help!!!Mersi predvaritelno:):)