5300

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Nokia 5300

Мнение от vladovn » 25 юни 2007, 15:23

Ето нещо музикално http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1101
Стандартния пакет включва 1GB карта.

shemkov01
Регистриран: 26 юни 2007, 17:37

Мнение от shemkov01 » 26 юни 2007, 17:49

zdr az imam takav telefon nokia 5300 i kato cqlo telefona e mn dobar displeq si e displei cvetovete cvetove si4ko si e kakto trqbva no ima edin problem az tela go imam ot nqkade 1 mesec i pri otvarqne i zatvarqne samiqt kapak se razhlopva to po princip az mn ne go otvarqm,ina4e ne samo na moq telefon se polu4ava taka na vsi4ki e taka ta ti si preceni dali da si go kupi6 ;)
kato cqlo telefona e mn dobar pove4e ot dobar daje no tva mu e edinstvenoqt problem 4e se rashlopva ;)

bUbeNce
Регистриран: 21 апр 2007, 17:47

Мнение от bUbeNce » 28 юни 2007, 16:41

Abe nqkoi znae li k1de v1v Varna moga da namerq originalen headset na nokia za nokia 5300??

bUbeNce
Регистриран: 21 апр 2007, 17:47

Мнение от bUbeNce » 28 юни 2007, 16:44

Otnosno telefona.. vzeh go kato be6e na promociqta na globul. Ne znam dali e tova pri4inata ili prosto ne s1m slu4ila na broika, no si imah stra6no mnogo problemi s telefona. Polovinata 4asti ot paketa ne raboteha.. Kakto kazaha ve4e i kartata zabi sled okolo 1 mesec. 4udq se sega dali da ne si vzema nokia 3250, t1i kato mi izglejda po korav ot nokia 5300, koito pri vsqko izt1rvane zabiva ili po-lo6o... Nqkoi moje li da mi kaje v1rtq6tata 4ast na 3250 pravi li mn problemi?

gtra
Регистриран: 14 фев 2007, 19:55

Мнение от gtra » 16 юли 2007, 15:02

Момиче и вас другите потребители които хвалите телефона ЗАЩОТО ГО НЯМАТЕ или ако го имате ви е от скоро но не се боите и те ще започнат с проблемите като за начало адски харесах моя беше супер взех го декември след един месец хлопаше адски след 1 не ми се говори а сега как е направо ми се реве и кам февруами март тая година започнаха проблемите като за начало ми се прецака картата слота смених я след това катомятах темо от компа такива теми които са по големи от 400 кб изписваше че няма място а имам 500 мб свободно както и да е някои път се оправя някои път не след това когато снимам и замочва да зарежда безкраино и трябва да се изключи за да се оправи (това стана доста скоро) но и това се оправя за момента после пак става така след това когато прехвърлям нещо от ПЦ то неможе спира до някъде и хоп като се опитам да влезна у галерия почва да зарейда безкраино трябва да го ресна
след това не могат да се прехвърлят някои снимки въпреки че са джипег формат не всички телефона ги приема а някои ги приема

И съм сигурен че не само това са проблемите така че вие много да ме извинявате че телефона е супер вие си мислите че само моя е така ... ще видите след врете и ти Тарана ще хилим телефоне и че ше го псуваме а може ли да те питам ти къф имаш ? след като мислиш така .телефона не сам си го изтарвал адски запазен не знам що стана така адски ми е кофти иначе може би този телефон вади наи добрия силен звук (макар че не е много качествен но бива ) така е някои може да ми каже що става така да пише а аз съм решен да го водя у магазина и да изкам ремонт или нов ....

Поздрави

Mepofa
Регистриран: 20 юли 2007, 14:35

Мнение от Mepofa » 20 юли 2007, 14:42

Прочетох всичките мнения във форума и си мисля че тези,които се оплакват нещо са сбъркали идеята на мобилния телефон.
Първо мобилният телефон е предназначен за разговори. В това отношение Нокиа 5300 не е перфектен,но е много добър.
След това телефона е всичко останало. Не може да товарите една малка мемори карта като хард диск на компютър и да очаквате да не се бъгне или неюо друго. Като искате си купете лаптоп или смартфоун.Обаче за целта ще ви трябват доста повече пари, нали? Ами за 350лв получавате доста добро качество.Все пак това е
Нокиа. Аз имам този и телефон и нямам никакви забележки.
Едно от мненията беше че се разхлопвал. Ами няма как не е залепен. Но това да се разхлаби е нормално.
Камерата е много добра за 1.3, даже много по-добра от други подобни камери.
Софтуера е уникален (за разлика от този на Сони).
Като цяло телефона е изключително добър.
И не забравяйте това е телефон, не лаптоп или някаква друга хай тек джаджа.
Купете си го няма да съжалявате.

leeloox
Регистриран: 06 апр 2007, 16:24

Мнение от leeloox » 12 авг 2007, 13:16

По начало не съм от онези фенове на мобилните технологии, който знае всичко. А онези, които казват, че знаят всичко ще им кажа, че значи са грешно информирани ;P
Та ето моите общи впечатления за телефона, които имам от 3 дни, тъй като си наскоро си взех телефона.
1во. Това не е камера, а телефон. Разбирасе 1.3 мега пиксела е добра компенсация за тези, които искат да си правят бързи снимки с компанията, но не е за пейзажи. Изображението, което получавате не отстъпва фокус сравнение с другите телефони със същия параметър на камерата. Така че общо казано камерата не отстъпва.
2ро. Плеъра - това не е телефон, който да ползваш за вискоговорител ! Все пак винаги ми се е струвало селско да влезеш в автобуса и да надуеш телефона, че да те слушат всички. Насочен е главно колкото другите джобни мп3 плеъри - звука от слушаките си е перфектен. Страничните бутони за сменяне на трака също са удобни докато е в джоба ти.
3то. Функциите - покрива абсолютно всичко - bluetooth, Infrared, като стигнем и до органайзър. Преди всичко това не е smartphone, но с оглед на това, което получавате и като възможност за качване на нови приложения е чудесен.
4то. Дисплея със своите 320 x 240 пиксела предлага надхвърля повече от очакванията ви, за възможности за различни wallpaper-и.
Има икони за бърз достъп, както и много възможности за различни теми.
5то. Паметта е повече от достатъчна, може да си сложите до 2гиги карта с памет, която може да съдържа до 1500 трака. Повече от предостатъчно. Един плюс към многото е, че към телефона получавате 256 мб карта, която като за начало е достатъчна.

6то. Към всички онези, които критикуват. Ако се вглеждаме във всички останали телефони и сравняваме тях, с това което го няма във 5300 естествено, че минусите ще растат, но така може да се говори и за всички останли. ;)

Glenfiddich
Регистриран: 08 окт 2006, 15:51

Мнение от Glenfiddich » 12 авг 2007, 13:55

Браво! Със здраве да си го ползваш! Скоро ще излезе с черен панел иможеш да ги сменяш. : )

vmaster
Регистриран: 07 сеп 2007, 21:07

Ако ви бъгва!

Мнение от vmaster » 07 сеп 2007, 21:11

Хора,има нещо наречено Firmware upgrade,ползвали ли сте го?Би трябвало да обнови софтуера и да помогне срещу бъгването...

Slip-X
Регистриран: 29 сеп 2007, 19:07

съвет...

Мнение от Slip-X » 29 сеп 2007, 19:18

Значи... изчетох доооооооста дооооста мнения за Sony Ericsson и Nokia. Та надявам се да ми отговорят компетентни хора без пристрастия към Nokia или SE. Колебя се между SE K550, SE K610 и тази Nokia 5300. От К550 вече се отказах прочетох доста негативизми за него. Та 5300 или К610? Това че пиша в темата на 5300 не означава че съм фен на Nokia. От моя гледна точка повече клоня към К610 най-вече заради 2-рата камера... та нали след време всички ще комуникираме с видео връзка. Незнам какво означава UMTS. Хубавото на SE K610 е че няма джойстик, аз лично имам много познати със К700 и К500 и прочие и виждам как се прецакват тези джойстици:) та до колкото прочетох за Нокиата разбрах че има доста по хубав дисплей както и полифония... Негативните неща който сте писали са че картата от комплекта се прецаквала и прочие... Та съвет :) SE K610 ili 5300 :) И се надявам някой да ми обясни какво е UMTS :) Благодаря предварително

Отговори