5310
-
- Регистриран: 12 ное 2007, 14:22
Re: Nokia 5310
ELATE V HANDY VECHE GO IMAAAA I E NA CENA 569samo tela a s karta e 519 STRA6EN TELEFON!!!!!!!
Хора, при вас колко държи средно батерията, щото при мене 2-3 дена и пада :(
Телефонът е страхотен!!!!!!!!!!!!!!!
Имам и Нокия 6500, но 5310 с траотен и като дизаин и като жси4ко......едно голиамо бижу :)))
Имам и Нокия 6500, но 5310 с траотен и като дизаин и като жси4ко......едно голиамо бижу :)))
-
- Регистриран: 20 апр 2006, 21:17
A pri vas zvuka kak e? Pri men zvuni uchudvashto slabichko, sravnih go i s 6300 i razlikata e ogromna.. Spodelete pri vas kak e, ako ne e taka da znam da iskam podmqna!!!
-
- Регистриран: 20 апр 2006, 21:17
Sushto taka kak e pri vas displeq? Pri men e dosta po-tumni4uk...... spodelete mneniq plss da znam dali da pravq reklamaciq!
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Само така ти се струва. Как си го сравнила, че си преценила така? Е, ако си го сравнявала за звука специално с 6233 със сигурност е мноооого по-слаб и освен това като качество на оптиката (снимки и филмчета) е под нивото му и това е нормално , защото все още не са измислили в толкова тънък телефон да може да се поберат и хубава оптика и як звук, но за хората за които е по-важен дизайна, а не функционалността, това е телефона!
Имах някакъв софтуерен проблем и ми преинсталираха софтуера отново. Сега звукът е дори по-силен от този на НОКИЯ 6300 :))))
S tozi telefon sum ot oktomvri mesec i moga da kaja 2 dosta vajni neshta za nego - neveroiaten i iak zvuk i gotin dizain....za sujalenie ima edin dosta goliam problem s tozi telefon (i za sujalenie ne samo s moiat tikato poznavam oshte trima dushi sus sushtia telefon) - adski mnogo prashti i shumi pri razgovor , nakusva i prekusva - taka 4e ako tursite telefon na koito da slushate predimno muzika i s guzarski dizain - tova e telefona!
ako si go kupuvate predimno da govorite - dosta nespolu4liv izbor :( i niama da vi svurshi koi znae kakva rabota
ako si go kupuvate predimno da govorite - dosta nespolu4liv izbor :( i niama da vi svurshi koi znae kakva rabota
moje li niakoi da mi kaje 4e dnes si go vzex i kato pysna kamerata i ia zatamna s prast otpred mi izkarva pone 20 to4ici 4erveni zeleni i drygi cvetove ot kakvo e