5310
Re: Nokia 5310
Нормално, не се притеснявай.
poneje imam i 6500 i pri neia niama takiva raboti da ne bi da ima izgoreli pikseli ta da znam da go vra6tam ytre v mtela
Ако в нормален режим не виждаш същите тези пиксели, нямаш проблем с изгорели пиксели на дисплея. Ако снимаш на нормална дневна светлина и на снимката не се появяват въпросните червени и зелени точки, нямаш проблем с матрицата на камерата. Под ръка имам 5300, 6110, 6233, ситуацията е подобна на описаната от теб, което е нормално за сензора в един телефон.
прав си няма проблем аз гледах днес и друга прави го същото явно си е от камерата
Аз взех 2 броя тия дни - син и червен.В началото жена ми се оплакваше,че ме чува лошо.Като погледнах - усилването при разговор
беше на 1.Сега се чува идеално.Единствено дисплеят е с намалена яркост,отстъпва на 6300 и
8600.
беше на 1.Сега се чува идеално.Единствено дисплеят е с намалена яркост,отстъпва на 6300 и
8600.
Симпатичен телефон!Ако беше със синьо, щях да си го взема....;)От начало си мислех,че гопчетата са гумени, но се оказаха пластмасови и се работи лесно с тях.
Как мога да намаля силата на звука в bluetooth слушака?
Самото HF няма бутони за тази цел.
Самото HF няма бутони за тази цел.
Никой ли не може да ми помогне?
Отстрани,вдясно, има бутон за усилване/намаляне.
Хубаво предложение, но неработещо. Колкото и да намалям звука той си стои на макс.