5310
Re: Nokia 5310
Купих си телефона на скоро и незнам дали мога да гледам телевизия през Vodafone Live портала на M-Tel. Няма 3G връзка, но пише че има Видео стрийминг. Някой знае ли дали мога да гледам ТВ през телефона и какво точно е видео стриймипг?
Здравейте,наскоро си купих телефона втора употреба.Чудесен звук - не много силен,но качествен (с ръчна настройка на еквалайзера),няма пръщене при разговор,звукът е чист и ясен,свиря си с него на работа на слушалки (не неговите),в колата на усилвателя и в къщи на колоните на компютара(с кабел директно го включвам в тях),и свири с подобен звук,като на малка уредба (тоест хубаво).За снимки според мен не става - сравнявам го с предишният ми телефон-SE K750i,този снима по-размазано,трябва въобще да не трепваш за да не размаже.Но имам проблем:бутоните 7,8,9 и за намаляване на звука работят когато си поискат.Някой от вас има ли подобен проблем или да го водя на лекар?И ако може да ми предложите някои модел телефон,да снима хубаво и да има хубав звук,ако този евентуално не може да се излекува.Благодаря ви.
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
Otnosno butonite az nqmam nikakav problem to tova spored men ne e ot modela gsm ot samiqt aparat taka4e kam serviza da se nadqvame 4e samo e zamarsen.
vidqh go toi spukan displei gubi obhvat i fal6iv panel
vidqh go toi spukan displei gubi obhvat i fal6iv panel
-
- Регистриран: 08 май 2009, 12:33
HELP! С 5130 СЪМ, ЗНАМ ЧЕ НЕ ПИША НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО, НО МИ СЕ РАЗЛЕПИ ФОЛИОТО НА ДИСПЛЕЯ! ПОМОЩ! КАКВО ДА ПРАВЯ! КАТО МИ Е БИЛ В ДЖОБА СЕ Е РАЗЛЕПИЛО, И СЕГА СЕ Е НАЛЕПИЛО С БОКЛУЖИ, КАТО ГО СЛАГАМ ОСТАВАТ БАЛОНЧЕТА ВЪЗДУХ И БОКЛУЦИ! АКО СИ ВЗЕМА ОБИКНОВЕНО ПРОЗРАЧНО ФОЛИО И ГО СЛОЖА, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ПРИ МАХАНЕТО ДА ОСТАНАТ СЛЕДИ КАТО ОТ ТИКСО?
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Братле не си прав ;) Баща ми има такъв телефон и не му пръщи звука и разговорите са си нормални - не шуми така,че проблема може да е в настройките,не в телефона ;)
Ако някой от Велико Търново продава такъв телефон да ми се обади:0896759753 или да ми пише на Skype:genadi_98905