5500 Sport
-
- Регистриран: 02 сеп 2006, 20:11
Re: Nokia 5500 Sport
Абе хора , няма ли каноконлит за вас? Голямо реване ви казвам ! Клавиатурата, че клавиатурата...Женчовци!
CoHu по рано трябваше да дадеш мнени :) никои не е гькнал вече
Nokia 5500 Sport
Има ли някой да ползва такъв телефон?
Какви отзиви има?
Какви отзиви има?
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
И да има едва ли са много, този модел вече доста поостаря. Телефона имаше проблеми преди, най-вече с разлепващата се клавиатура. Ако искаш здрав телефон събирай пари и купувай 3720 - наистина си заслужава !!!
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 13:12
Човек, отвори на телефона и виж за потребителски мнения. А иначе синът ми от година ползва 5500 спорт и казва, че не е имал по-здрав и читав телефон, след 3330. Мокрен, потапян и хвърлян многократно. За 3720 каза, че не му допада. Клавиатурата ,панела и уплътненията не са мръднали. Не е забивал или да се е рестартирал. Има много мощен звук при звънене и в самата слушалка. На шумно място ( училищния коридор) успява да редуцира фоновите шумове много добре. Зарежда си батерията на 2 дена.(yes) (beer)
Това са всички потребителски мнения!
Благодаря за вашето!!!
Благодаря за вашето!!!
Аз имам татък но не съм го ползвал повече от година може и повеч,иначе доста стабилен от към здравина и намокрания,но след ползване около 6 7 месеца се отлепи клавиатурата,сега си стои в шкафа и така.
п.п Клавиатурата съм е залепил и за сега държи,ако се интересуваш може да уредим нещо пълен комплект-кутия,слушалки,зарядно.
п.п Клавиатурата съм е залепил и за сега държи,ако се интересуваш може да уредим нещо пълен комплект-кутия,слушалки,зарядно.
Ясен и чист звук в слушалката(Като стар сониериксон) , и слаба батерия.Още малък дисплей и разлепяща се клавиатура в първите пуснати бройки.
Размяна за много запазен 1600?
:D Скоро ходил ли си на лекар да се прегледаш,или ако си ходил кажи на лекарят да се прегледа,че тия жеги ви влият зле (whistle)