5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
5800 в гет.бг е 509лв.
chilko, чак сега си пуснах клипчето и забелязвам, че е на френски. Интересно ми е какво разбрахте от него? :д
И все пак ме дразни начина на скролиране между контактите на началният екран! Кинетичното скролиране също не е от най-добрите.
И е "moins evolue que 5800"! :Д
По-нереволюционен от 5800! :D
Поне видеото е VGA.
И все пак ме дразни начина на скролиране между контактите на началният екран! Кинетичното скролиране също не е от най-добрите.
И е "moins evolue que 5800"! :Д
По-нереволюционен от 5800! :D
Поне видеото е VGA.
Еми естествено, че айфона без хак ми е пръчка. Ако трябва да си купя всичкия софтуер, който инсталирам ще ми излезе колкото телефона. И то не че софтуерна е скъп, просто е много.
Погледни как изглежда една съвременна ОС, виж как работи WebOS, iPhone OS, дори Android... Просто Симбиан има нужда от доста промени, надявам сe фондацията ще ги направи. Но повече се надявам, че Нокиа ще покаже нещо интересно с Maemo.
А и стига с тези кризи, то България винаги си е в криза, сега сме се притеснили.
Погледни как изглежда една съвременна ОС, виж как работи WebOS, iPhone OS, дори Android... Просто Симбиан има нужда от доста промени, надявам сe фондацията ще ги направи. Но повече се надявам, че Нокиа ще покаже нещо интересно с Maemo.
А и стига с тези кризи, то България винаги си е в криза, сега сме се притеснили.
-
- Регистриран: 22 юни 2009, 20:21
ee ot tolkowa wreme q iskam taq nokia 5800 ama zaradi krizata wse ne mi q kupuwat! A sega taq nokia za 400lw naprawo cepi mraka! Ama moje li nqkoi da mi kaje dali weche q ima po magazinitei dali naistina e po ewtiniq wariant na nokia 5800?
Та ти не пишеш на български и не заслужаваш отговор...
Очаква се третото тримесечие и да, това е по-евтиният вариант на 5800.
първо моля пиши на български второ 5530 се води по-евтин вариант но дефакто когато излезе ще бъде по-скъп от 5800 това 199 евро е без такси ддс-та и тем подобни оскъпявания тоест най-вероятно ша излезе тука поне на 500-550 кинта някъде пък 5800 тогава сигурно ша е 450 тъй че не знам дали си заслужава щот няма гпс и дисплея е по-малък пък 0.3 инча си личат и за видето не знам какво ще бъде разбира се този метален панел предполага че сглобката ще е по-добра и уж чувствителността на тъча е подобрена но тези две неща докато не излезне телефона си остават единствено в сферата на предположенията
Много ми харесва.:]
Догодина може и да сменя 5320-ката с този
Догодина може и да сменя 5320-ката с този
http://www.mobile-review.com/review/nokia-5530.shtml
http://mobile.mail.ru/reviews/nokia/Nokia_5530_XpressMusic-rev.html
http://mobile.mail.ru/reviews/nokia/Nokia_5530_XpressMusic-rev.html
Много добро телефонче. Идеално изпълнява мойте изисквания само дано му измислят и хубава ЦЕНА!!!