5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Дай точния линк от този сайт
Моля препоръчайте антивирусна за 5530 :) благодаря предварително
Безсмислено е да слагаш антивирусна-само ще ти натовари допълнително телефона!
[Quote]Дадоха ми този линк за ADOBE READER LE 2.5 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=107687 от там го свалих ама ми излиза като RAR FILE и ме дострша да го инсталирам на телефона.Свалих го от официалната страница на QUICKOFFICE като тестова версия за само за 15 дена,там няма 5530 но дадох 5800 и стана те са подобни,инсталирах го на телефона и заработи перфектно но за съжаление само за 15 дена после трябва да го закупиш за 15 долара!Ето и линка за тестовата версия http://www.quickoffice.com/store/s60-3rd-edition/adobe-reader-le-v25/ Ако някои гое свалил безплатно нека каже от къде.
[/Quote]
От тук си го дръпни,но изисква регистрация.
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=9611
[/Quote]
От тук си го дръпни,но изисква регистрация.
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=9611
Eто това е вече точно и ясно благодаря ти много приятелю!
още малко впечатления сега след известно ползване дисплея ми се струва леко малък и мислех да го продам, но пък единствената ми алтернатива е 5800 което след малко премисляне ме отказа и ще изчакам какви предложения ще има на нокиа уърлд, батерията ме изненада зареждана е веднъж тоест още не е влязла в цикъл и най-вероятно ще изкара два дни и половина или дори три при около 40-50 минути сърфиране през уай-фай и около 30-40 минути игра доста добро представяне според мен, чувствителността и бързината определено са по-добри от тези на 5800 след като си поиграеш повечко време почва да се забелязва и уеб браузъра забележимо е по-бърз, приближаването и отдалечаването стават светкавично много добре страниците са оптимизирани за този дисплей много ми харесва дори и без да го приближа тъча с голяма точност реагираше когато натисках някой линк да речем тук в мобилбългария примерно всеки вижда отляво линковете за мобилните телефони колко са ситни а сега си го представете на 2.9 инчов екран а и натисках с пръст и ги отчиташе много съм доволен от това, в уеб браузъра също има кинетично скролиране но е едва забележимо не е такова както при списъците определено при следващ ъпдейт това е нещо което се надявам да се подобри едно нещо което ма граам не ми харесва това е видимостта на слънце екрана избледнява много неприятно макар и и донякъде да е оправдано защото това е все пак устройство от нисък клас и все пак..., ще ми бъде интересно другия модел от ниския клас 5230 как ще се справя в това отношение както и ако има други тъчскрийн предложения на нокиа уърлд (5900 може би...), конструкцията на 5530 наистина е доста добра и за телефон в ниския клас към който принадлежи изглежда много добре бих отбелязал че капака се клати съвсеем леко трябвало е да бъде една идея по-дълъг за да не се мърда въобще това е единственето нещо което би могло да се определи като недостатък в конструкцията, в която няма абсолютно никакви луфтове, гледането на видео е тотално удоволствие безпроблемно се справя със филми с резолюция колкото на дисплея с високо качество на картината и звука в мп4 формат, като недостатък трябва да отбележа липсата на достатъчно стабилен ави плейър със смартмуви е много странно защото не иска да пусне клипове кодирани с дивх3 а пуска такива с хвид който е по-нов формат определено трябва да се оптимизира плеъра, вградена поддръжка на дивх/хвид в такъв нисък клас телефон мисля че не трябва се изисква всъщност това е най-евтиният смартфон с тъчскрийн и със уай-фай поне аз не се сещам за друг който да излиза на такава цена...
Изумителен правопис! :) Явно само запетайката е призната от теб (yes)
всъщност и запетайката е рядко срещано явление при мен 8) ама трябваше да кажеш по-скоро изумителна пунктуация (whistle)
Предлага ли се някъде белия вариант,защото освен,че по-добре изглежда,отпечатъците не са толкова видими...
само в един онлайн магазин съм го виждал в чужбина де тука у бг не са го пуснали и никой не знае дали въобще ще го има инак и аз го исках белия дет е със син кант според мен изглежда много по-добре