5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Няма и това е една от разликите с 5800 :)
Грешката е правилна! :D
Нарочно са сбъркали това, за да прилъжат случайно ако може поредния шаран с ниската цена на телефона. Същото беше станало и преди с цената в каталога на един лаптоп и инфото за него(пишеше , че е с 4 Gb RAM, а той беше с 2 и хард диска не беше както в офертата, а двойно по-малък капацитет). Тогава си спомням , че Глобул заплатиха парична глоба на Агенцията за защита на конукренцията :)
Нарочно са сбъркали това, за да прилъжат случайно ако може поредния шаран с ниската цена на телефона. Същото беше станало и преди с цената в каталога на един лаптоп и инфото за него(пишеше , че е с 4 Gb RAM, а той беше с 2 и хард диска не беше както в офертата, а двойно по-малък капацитет). Тогава си спомням , че Глобул заплатиха парична глоба на Агенцията за защита на конукренцията :)
ми май им е време да го направят пак това със заплащането :D
-
- Регистриран: 23 юни 2009, 14:29
Здравейте приятели вчера си взех телефона имам следния проблем:Когата сложа оригиналната карта с памет която беше в телефона в адаптер и когато ги сложа в лаптопа и ппочна да качвам някоя песен ми исписва the disk is write protection дали ще може да се направи нещо защото и USB-to ми прави проблем благодаря предварително
Провери дали копчето на адаптера е на Lock.Ако е включено го изключи и готово.
-
не и като е на unlock пак пише The disk is write-protected remove the write-protection or use another disk
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
Търся си телефон да е тъч скрйин и задължително да има Wi Fi ако може да е някой до към 400 лв ще ми предложители някой модел
-
Така проблема с картата го опражих обаче сега когато си слойа песните в картата playera не ми ги намира а за USB-то инсталирах диска който беше в кутията и само първия пут когато свурзах усб кабела кам телефона и компютара на телефона ми се появиха някви опции след парвия пут пове4е не ми излязаха изобщо не го намира
Като отвориш плеара даваш опции и после "Обновяване фонотека" ;)