5530 XpressMusic

pexo
Регистриран: 17 сеп 2006, 20:14

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Мнение от pexo » 10 окт 2009, 15:00

телефона е много добар няма дефекти но искам да попитам незнам защо така се получава докато говоря по тела и някои път ми дава черен екран и трябва да го изклучвам и пак да го вклучвам иначе си работи 6 (yes) :) и да попотам има ли SKYPE за този телефон и ако има да ми дадете линк или пратите по емайла :)

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 11 окт 2009, 00:47

При виваком цената му е от 220 до 290 с най-ниската такса от 5 лв:P

Atrox_Animus
Регистриран: 12 окт 2009, 00:35

Мнение от Atrox_Animus » 12 окт 2009, 00:48

http://www.nimbuzz.com/en/ - това е най-добрата програма за skype. Може и да разговаряш по skype с нея. Искам да попитам дали като ползвам GoogleMaps ми взима пари ( т.е. дали ползва интернет ). Като дам да видя някоя карта ми се показва някакъв брояч на kb, сякъш сваля информацията от интернет, а не ме пита как да се свърже (с WiFi ; Globul Internet ...)????(blush)(blush)(blush)(blush)

Mau4eTy
Регистриран: 18 авг 2006, 13:52

Мнение от Mau4eTy » 12 окт 2009, 01:21

Zdraveite dvoumq se mejdu Arena-ta i 5530.. ako moje nqkoi po-zapoznat s dvata modela da mi kaje tova onova i da me naso4i k1m po-dobriq izbor :)
Blagodarq predvaritelno

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 12 окт 2009, 06:56

Изтегля картите от нета:) Има настройки от къде да тегли :) За колебаещият се какво да купи,да се научи да пише на кирилица!

Mau4eTy
Регистриран: 18 авг 2006, 13:52

Мнение от Mau4eTy » 12 окт 2009, 09:55

Извинявам се ако съм накърнила патриотичното самочувствие на някого.... А сега при положение че се "научих" да пиша на кирилица, има ли някои, който да може да ми отговори на въпроса, кое е по-добрата инвестиция 5530 или Arena?

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 12 окт 2009, 14:02

и тука спам като не ви харесва как пише човека просто не отговаряте ама не трябва да е на всяка манджа меродия ей за това форума е помия не за друго всеки се прави на модератор в сянка а форумите не са ли направени за помощ не да казваме на всеки как и кво да пише аман

са към маучету моя личен съвет е 5530 първо телефона е смартфон и имаш по-богати възможности за персонализация лг арената е джава телефон и можеш да качваш само джава приложения 5530 има стерео говорители и звука наистина е много добър лг арената няма и при нея звука определено е по-слаб слушалките включени в комплекта с 5530 са много качествени но на мен такъв вид тапи са ми изключително некомфортни от слушалките на арената нямам впечатления но и двата апарата разполагат със 3.5 мм жак така че винаги можеш да сложиш каквито си искаш слушалки на лгто камерата е по-добра и при снимки и при видеозапис макар че е странно защо са сменили ави формата от вюти и реноар със 3гп:| лг разполага със фм трансмитер тоест можеш музиката от телефона да я пуснеш да звучи по нещо със вграден радио предавател полезна функция в кола да речем арената също има и вграден гпс но функциите са му прекалено лимитирани заради поддръжката единствено на джава при 5530 тези две неща липсват и при нея вградения рийл плейър поддържа мп4 със добро качество лг арена на хартия поддържа всякакви дивх хвид формати тоест възможност за качване на видеоклипове без нужда от конвертиране но за съжаление тази чудесна функция се оказва че работи само на хартия в действителността въобще не е толкова перфектно така че за да вървят видеота и на двата тела трябва да се конвертират така че тук никой няма изявено предимство поне за момента защото се очаква излизането на видеоплеър корплейър версия 2 поддържащ много видео формати за симбиан който ще има поддръжка за тъч скрийн както се надявам и на по-добра поддръжка на смартмуви в следващи версии който пък поддържа субтитри в микродвд формат за уеб браузърите при 5530 има флаш съпорт тоест да речем можеш да гледаш видео от ютюб директно през сайта при арената липсва флаш и може да се пуска видео само през мобилната версия но едно голямо но при лг арена ютюб не може да се пуска през уай-фай а само през платена връзка защо са поставили такова ограничение не знам при 5530 няма проблем да пускаш видеота през безплатна уай-фай връзка при лг арена дисплея е капацитивен което е предимство но пък куерти клавиатурата не е много голяма защото и дисплея не е много голям а друго освен пръсти не можеш да използваш(е има и писалки със заряд които могат да работят с капацитивни дисплеи ама трябва да си търсиш такава) при 5530 дисплея е резистивен и си има писалка и натискането със всякакви предмети не е проблем и чувствителността на дисплея е подобрена в сравнение със 5800 да речем и накрая моето мнение е че 5530 е по-добрия избор забравих да кажа за конструкциите при лг арената е на високо ниво както и при 5530 при която има някакъв луфт единствено в задния капак някакси е хлабав като че ли е трябвало да бъде с милиметър по-дълъг но всякакви други скърцания като при 5800 просто отсъстват и батерията на 5530 наистина е много добра за тая на лгито не знам

sa6ik
Регистриран: 13 фев 2007, 17:51

Мнение от sa6ik » 12 окт 2009, 14:32

Много изчерпателен отговор (yes)

loudidd
Регистриран: 05 юни 2008, 13:49

Мнение от loudidd » 12 окт 2009, 14:37

Сигурно мнението ти за Арената и 5530 е много добро, или пък не е...само че и да искам, не мога да хвана смисъла на цялото словоизлияние.....чувал ли си за пунктоация?

Сори, не се правя на модератор!!! ;)

sa6ik
Регистриран: 13 фев 2007, 17:51

Мнение от sa6ik » 12 окт 2009, 14:50

виждаме, че не се правиш ти разбираш пунктОация, а за правописа да не говорим

Отговори