5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Хммм, и на 5630 е на 600MHz клокнат, но е същия като на N95-1/2, N96, N85, 5800, 5530 и куп други модели от последните няколко години.
За последните години единствената нова платформа която се е видяла е в N900.
Разгледай малко по - подборно OMAP сериите на TI. :P
За последните години единствената нова платформа която се е видяла е в N900.
Разгледай малко по - подборно OMAP сериите на TI. :P
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
стана мерси човек (yes) абе изгубих си едната тапа на слушалката имам предвит това гуменото отгоре а без него нестават слушалките продават ли се някаде тапи по отделно чи слушалките не са ефтини да копувам нови
iskam da vi popitam telefona stavali da se svarzva kam televizor,imali tv aut.
-
**Delete**
[b]reason - off topic[/b]
vladovn
[b]reason - off topic[/b]
vladovn
а междудругото чух, че някои телефони имали софтуерни проблеми... нещо да кажете? че скоро смятам да си го взимам..
Относно местещият се заден капак и луфтовете..
Искам да изкаже личното си наблюдение, че този проблем е наличен в 80% от случаите за синият панел (основно от тях съм виждал в Мтел). Червеният панел е съвсем приличен и доста стегнат, досега не съм попаднал и на ЕДНА бройка (а бая ми минават през ръцете), на която задният капак да хлопа по някакъв начин..
Иначе за софтуера определено мога да потвърдя, че 5530 се държи по-стабилно и бързо от 5800.
Искам да изкаже личното си наблюдение, че този проблем е наличен в 80% от случаите за синият панел (основно от тях съм виждал в Мтел). Червеният панел е съвсем приличен и доста стегнат, досега не съм попаднал и на ЕДНА бройка (а бая ми минават през ръцете), на която задният капак да хлопа по някакъв начин..
Иначе за софтуера определено мога да потвърдя, че 5530 се държи по-стабилно и бързо от 5800.
-
телефона имали 3д ускорител
Взех ти телефона преди няколко дни от Глогул. Няма никакви дефекти самич телефон от ползването ми до сега, но се появи следния проблем, когато опитах да поставя слушалките в жака. Не мога да поставя слушалките до края в жака. Дали така е направен модела или моят корпус е дефектен? Музиката се чува сравнително слабо, а ако се опитам да говоря с някого въобще не мога да го чуя. Кабелът също дори с леко неволно поместване се изважда или спира да работи една от слушалките. Искам да попитам също, ако го занеса в Глогул всичко ли от комплекта трябва да оставя с телефона за ремонт.
Гаранцията не покрива аксесоари, зарядни, батерии, лентови кабели. Оставяш само телефона. А дали трябва да е така, ще пиши някой друг собственик на модела.