5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Може да си го вземеш от хенди. Обаче за мтел е само червен и е с друг продуктов код
Аз се обърках с 5800 сори
Аз се обърках с 5800 сори
-
- Регистриран: 27 окт 2009, 22:20
искам да го купя, но незная от кои онлайн магазин да го поръчам за да съм сигурен, че ще бъде качествен и ще има бг меню
Днес си взех този телефон и има хлопане, обаче не е задния капак, а самата батерия хлопа - явно има малък луфт между нея и капака.
Колеги, имам едно въпросче. Сестра ми си купи този 5530 преди няколко дни и ме попита как да оправи следното нещо. Като и звъни някой ми каза, че всеки път първо трябва да отключи телефона и чак тогава може да вдигне. Неможело направо да вдигне, винаги искало първо да се отключи телефона. Та кажете ми ако знаете, това така ли си е фабрично или има някаква настройка да се промени, тъй като наистина е неудобно. Аз съм с 5800 и там нямам такива проблеми. Моля кажете нещо по въпроса, че сестра ми само ми писка, а сме на разстояние един от друг и немога дори да и погледна телефона. Благодаря предварително :)
-
- Регистриран: 27 ное 2008, 17:09
Може да вдигне без да отключва, разбира се. Когато телефона и звъни просто трябва да плъзне пръста си по зелената стрелка на която пише ''Отговор''. Не знам дали ме разбра. Абе нещо като отключването на Iphone.
или сестра ти или ти си се объркал всъщност е точно обратното трябва да отключи телефона ако иска да затвори за да вдигне е лесно появява се слушалка обаче се получава една недомислица щот като е заключен телефона и ти звънят защо не работят сензорните бутони много тъпо
Ако при позвъняване заработваха сензорните, сигурно щяха да правят проблеми, ако да речем си носиш тела в някой джоб ще има да си дига и да си затваря самичък...
Здравейте,искам да чуя и вашето мнение относно кой телефон е по добър nokia 5730 или nokia 5530,колебая се да взема един от тях.Благодаря предварително!:);)
Хм.... добре де чета в 5,6 сайта и пише 5530 Хм няма GPS а , защо моята 5530 има ? Как може да го обясните ........ ,като телефона е чисто нов !!! Софтуерен бъг или какво ? Незнам ама е факт ........ и за сведение на коментарите от типа ( телефона неструва) не е така мн съм доволен особено се радвам на 2 G мрежата която е забравена в характеристиката и ако се чудите каква функция изпълнява ( същата почти като 3G) ,тоест позволява да гледате телевизия оnline и клипове в youtube , защото мн хора негодуват заради липсата на HSDPA ( 3 G мрежата) . И последно от мен искам да ви дам 1 съвет за безплатен интернет ( Wi-Fi ) винаги в бензиностанцийте има безжичен интернет ( място където може да се прикачите и използвате интернета им)
Nokia connecting people
:X
Nokia connecting people
:X