5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Вероятно си на 13...ако наистина си вярваш пишейки всичко... но ако 3g е hsdpa, то какво тогава е umts?
Телефонът няма GPS. Просто в Applications има приложение Location, което е сложено за да може да се използва с външен GPS приемник. Иначе аз имам телефона от почти 3 седмици и съм страшно доволен от него.
Някои би ли ми препоръчал програми за тази нокия:S
Наистина и при мен е така ,освен това мисля ,че самия звук от тапите е доста слаб...Помагайте да решим проблема с оптимална настройка на звука БЕЗ задържане на бутона!!!!...
Пробвай с player-a TTpod 3.51 :)
Eкуалайзера да е на Jazz :)
Eкуалайзера да е на Jazz :)
ок! Къде е въпросния плеър ! Ти по-подобен начин ли си решил проблема с това? Поздрави!
http://www.mediafire.com/download.php?inyyfmhbe3i
Това е плейъра. Аз нямам проблеми със звука - с 5800 съм, просто съм забелязал, че с TTpod player звука е по-изчистен и по-силен от този с вградения плейър :) Дано и при вас да е така :)
Поздрави!
Това е плейъра. Аз нямам проблеми със звука - с 5800 съм, просто съм забелязал, че с TTpod player звука е по-изчистен и по-силен от този с вградения плейър :) Дано и при вас да е така :)
Поздрави!
Здравейте,искам да чуя и вашето мнение относно кой телефон е по добър nokia 5730 или nokia 5530,колебая се да взема един от тях.Благодаря предварително
Колеги, бихте ли ми казали от къде мога да си закупя писалка за 5530. Изрових всички БГ сайтове за GSM аксесоари и никъде не намерих за 5530, само за 5800. Помогнете моля :)
хей,здравейте на всички,преди 3 дена си купих нокиа 5530 и съм много доволна.Много як телефон (yes):P .Само,че исках да ви питам нещо как мога да си сменя палитрата на телефона тези ,които са основните и са в него не ми харесвата ,ако някои може да ми каже от къде и как да си сваля някоя по-готина палитра и после как да я инсталирам ще съм му много благодарна