5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
предното ми мнение беше грешка,говорех за 5800
а искам да попитам ... къде са разположени високоговорителите (колонките :D ) .. защото мисля да си го купя сега и разглеждах снимки от камерата му и др . но не намерих инфо за този въпрос . :):)
Колеги и аз се сдобих с този телефон. Много ми харесва, купих си го с голямо желание, но естествено не може всичко да е наред. Имам следния проблем - капака отзад скърца ужасно, а за батерията да не говорим как хлопа. Като водя някой разговор и се чува как шава вътре. Много е гадно. В магазина ми казаха че всички били такива. И сега вътре съм си пъхнал едни хартийки за да нямам такива проблеми.
Иначе като цяло ме кефи страшно много
Иначе като цяло ме кефи страшно много
-
- Регистриран: 22 дек 2009, 19:53
а ще може ли някой да ми разясни дали в Мтел има бял със син кант ... Онзи ден гледах в онлайн каталога на Мтел че 5530 може да се вземе на изплащане : 79 лв. първоначална вноска и 24 месеца по 12.60 и ми е интересно дали има някаква уловка ... дали тази оферта е със СИМ карта :|
А да попитам някои телефони са пройзведени в Унгария , дали има разлика ? В смисъл , че имаше такива коментари тук читави ли са щото мен лично не ме съмняват просто някой ако знае повече да сподели. И в ютуб гледах доста ревюта на телефона и повечето бяха от Унгария. Благодаря предварително.(blush)
-
- Регистриран: 27 дек 2009, 01:52
Здравейте!Аз съм нов тук!Често чета мненията ви за този телефон,но все не намирах време да се регистрирам!Искам да помоля някого,който е много наясно с този телефон да ми каже дали има някакво предположение защо батерята му пада на 6-7 часа?Телефона е от Америка,но не е кодиран и си тругна идеално първия път и от 2 дни постоянно е на контакт!Ще помоля само,ако някой се наеме да ми отговори да бъде на е-мейл [email protected] моля,за да видя със сигурност отговора!Надявам се да откликнете на питането ми!
-
- Регистриран: 27 дек 2009, 14:42
Здравейте. Вчера си закупих Nokia5530 Xpress Music и днес реших да си ъпдейтна софтуера. Инсталирах от диска който ми дадоха в магазина PC Suite и пуснах Nokia Software Updater. Правя всичко както е по указание, но докато ми сваля ъпдейте и стига до 40мб свалени и почва да сваля наново. Прави така 3-4 пъти и след това изписва: Update Failed (или нещо от сорта беше). Има ли друг начин да си обновя софтуера? Ако да как?
-
- Регистриран: 27 дек 2009, 22:58
Ман аз мисля , че 16гб ще му е множко по добре 4 или 8 ;](yes)
Виждам,че във сайта Нокиа 5530 от магазини MARS е 330 лева.Звъннах им по телефона и те ми казаха,че телефона се продава на 340 лева,искам да попитам ако го поръчам през сайта каква ще е действителната му цена?
П.П.Бях направил друга тема,но оператор ми каза,че това е темата,в която трябва да попитам.
П.П.Бях направил друга тема,но оператор ми каза,че това е темата,в която трябва да попитам.
Не знаех, че имаме оператори