5530 XpressMusic
-
- Регистриран: 30 дек 2009, 12:46
Re: Nokia 5530 XpressMusic
здравейте. Кои доставчици са добри и коректни (NPHONE, TMobil BG, MARS или други). Лично аз се ориентирах към NPHONE. Някой поръчвал ли е от тях? и още едно въпросче. :) Дали в комплекта/кутията влиза и 4гб микросд карта и дали кутията ще бъде с неразпечатани стикери (кутията на самия гсм дето е на клиповете). Благодаря ви за прочитането и се надявам на отговор.
За Рожения ден този телефон Nokia 5530 XpressMusic за Габи има телефон Nokia 5530 XpressMusic!!!!!!!!!
-
- Регистриран: 11 сеп 2007, 12:56
Аз си го поръчах от НФон , ами всичко си е в комплекта , картата , зарядно , юсб , слушалки и май телефон имаше :D ... доволен съм много :)
Моя е от Унгария и още на първия ден ми направи проблеми и го върнах.Ама то си зависи от бройката.А гледах да не си вземам белия защото четох че те дават повече дефекти и си взех черния, а той се оказа същата бъгясала дефектна бройка.
Ако ви прави проблеми с ъпдейта трябва да си вземеш гаранцията и бегом в магазина, защото някои бройки правят проблеми с лентовия кабел.Ако ви прави проблем като това да се изключва по време на разговор също е за сервиз телефона.Оправят го бързо, но все пак трябва да се пипне телефончето от компетентните хорица в сервизите.Казаха, ми че това е доста срещат проблем на тоя модел.Не знам как не са почнали още да ги връщат обратно в заводите като Satio :D
понеже виждам,че от повечко време ползвате този телефон.... ако е възможно да ми дадеш някаква идея как се сменя мелодийката за СМС-ите ?:(
Здравейте,
Някой знае ли дали някоя фирма от сайта предлага белия вариант на телефона?
Някой знае ли дали някоя фирма от сайта предлага белия вариант на телефона?
-
- Регистриран: 08 яну 2010, 18:53
Здравейте всички ! Нов съм в сайта и имам 5530 ! Много ми харесва телефона,но имам няколко проблемчета! Значи незнам как да си променя мелодията на съобщения,аларма! Също така има ли екстра да си добавя снимки на абонатите при звънене ! Аз добавям снимки на абонатите,но при звънене не излиат те ! И накрая най-важното! Значи като си копирам песните в карта памет и после я преместя в мойта си папка в карта памет и ми изчезва от галерията песната и не мога да я пуснат от галерията,а и съответно от муз. плеър ! И като си сложа старата карта памет в галерията имам само 73 песни от около 150-160 песни ! Някой знае ли как се добавят песни в галерията или как се оправя всички песни да са ми в Галерията ? Благодаря Ви много! Който може да ми помогне нека напише тука или на скайп Dimitrakitoo !
EDIT : Също така искам да попитам защо като дам на менидцър приложения и после на инсталирани проложения ме кара в менюто? (искам да изтрия 2-3 игри дето не ми харесват) Блгаодаря отново!
EDIT : Също така искам да попитам защо като дам на менидцър приложения и после на инсталирани проложения ме кара в менюто? (искам да изтрия 2-3 игри дето не ми харесват) Блгаодаря отново!
-
- Регистриран: 30 яну 2010, 14:59
Настройки - Лични - Профили - Опций - Прерсонализиране - Тон получаване съобщения.
На всички въпроси отговорите са в упътването :) Елементарни са,но се изисква малко да поразгледате телефона и възможностите му,да навлезете навътре в менютата му! Използвайте бутона опции,а също така и бутона помощ :) Ъпгрейдвайте го,след като проверите дали сте евентуално със стара версия:) За фонотеката- опции и обновяване на фонотеката ! И най-приятелски -ако използвате телефона за СМС и разговор основно,не си взимайте смартфони:) Те просто не са за вас !!!