5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Страхотен телефон! Интуитивен, бърз, помислено е за всичко. Според мен ще се превърне в абсолютен хит! Горещо го препоръчвам на всички!:)
Колко дена кара батерията? Има ли възможност да се сложи по-голямата батерия на 5800 (или каквато и да е по-голяма батерия)?
Брат ми го ползва, издържа му три дена с доста разговори без да ползва други функции. Иначе да, може да се сложи по-голямата батерия от Тубата, само дето трябва да набуташ някаква хартия или нещо подобно под самата батерия като я сложиш в гнездото, защото е по-къса от оригиналната на 5530..
Качеството на звука при слушане на музика през стерео високоговорителите е добро, но те свирят доста по-слабо от тези на 5800. Vqrno li e?Ako mojesh da kajesh mersi.Ne sam go planiral kato pokupka,a prosto interes :D
чак доста не мисля но наистина са малко по-слаби
По-слаби са в сравнение с на 5800, но звука определено е бая силен..В интерес на истината звука на 5800 е по-добър и от на N97 mini, който ползвам.
Качеството на звука при слушане на музика през стерео високоговорителите е добро, но те свирят доста по-слабо от тези на 5800. Vqrno li e?
Като стана дума за звук..аз ползвам Nokia 5800 и съм довелен..НО..преди няколко години имах Nokia 3250 !! Това е телефона с най-добър звук(от високоговорителя), който съм чувал от телефон до сега,а съм чувал доста !! Разполагал е с някаква си SRS WOW-технология и вадеше страшен звук !! Много съм се чудел защо от Nokia, не слагат и на новите си телефони тези говорители, които бяха в 3250 !? Ако 5800 имаше два от въпросните говорители..някои хора нямаше да повярват, че звука идва от телефон ;):) !!
-
- Регистриран: 11 фев 2010, 21:49
Здравейте! Аз съм новорегистриран в сайта . Взех си телефончето преди 4 дена от гет.бг - черно червен ( капака му не хлопа - хлопа единствено копчето което заключва/отключва клавиатурата - но почти не се усеща , пък и се свиква - не е кой знае какво ) и за сега нямам проблеми с него - да се надявам и за в бъдеще да нямам . Все пак мисля че за цена от 345 лева е доста добър избор (прегледах доста сайтове и мисля , че в гет.бг е най евтин телефона ) Поздрави от мен и се надявам че при евентуален проблем с телефона ще помагате , защото не сам много на "ти" с проблемите по телефоните :D