5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
[Quote]:| Телефончето е супер , само че искам да попитам може ли н[B]Я[/B]кой да ми каже от к[B]Ъ[/B]де може да си дръпна Skype и н[B]Я[/B]какъв браузър и дали може да говоря и да пиша безплатно в Skype , все пак като съм хванал Wi-Fi мрежа де ??? :| [/Quote]
и Skype, и някакъв браузър можеш спокойно да си дръпнеш от OviStore безплатно. Препоръчвам ти OperaMini и OperaMobile.
Това все пак като си хванал... WiFi мрежата де - безплатно ще говориш и дано се научиш да пишеш - поправил съм ти и правописните грешки! :D
и Skype, и някакъв браузър можеш спокойно да си дръпнеш от OviStore безплатно. Препоръчвам ти OperaMini и OperaMobile.
Това все пак като си хванал... WiFi мрежата де - безплатно ще говориш и дано се научиш да пишеш - поправил съм ти и правописните грешки! :D
Мерси за поправката :)
Но не можах да разбера в Skype безплатно ли си пишеш и говориш с другите или се плаща допълнително нещо ? :|
Но не можах да разбера в Skype безплатно ли си пишеш и говориш с другите или се плаща допълнително нещо ? :|
Безплатно е!
Както когато го използваш от личния си компютър, само трябва да имаш интернет връзка или да си "хванал WiFi" от някъде, както казваш самия ти. Skype е безплатна програма и можеш спокойно да си говориш с други хора, които я ползват, както и да си пишеш с тях :) и пак повтарям - трябва само да имаш интернет на телефона.
Както когато го използваш от личния си компютър, само трябва да имаш интернет връзка или да си "хванал WiFi" от някъде, както казваш самия ти. Skype е безплатна програма и можеш спокойно да си говориш с други хора, които я ползват, както и да си пишеш с тях :) и пак повтарям - трябва само да имаш интернет на телефона.
:| А за да тегля от Ovi Store трябва ли някакво приложение или направо влизам в сайта и тегла и ако го има ъова приложение на телефона къде да го открия ?:|
Имаш го в основното меню под името "Магазин" ако си на български език и пак повтарям трябва да имаш връзка с интернет, когато решиш да го използваш!
Мерси за експресния отговор :)
Искам да попитам как мога да направя така , че новите ми email-и да ми се показват не екрана (декстопа) , там където съм отбелязал на качената от мен снимка ??? :|(whistle)
Просто трябва винаги да си със свързан мейл с интернета, зависи от настройките който зададеш, но при свързан постоянно мейл с нета винаги ще ти сигнализира при наличието на нова входяща поща. Имай предвид, че постоянната връзка с нет ще намали времето ти на ползване,т.е. батерията ти ще се разрежда по-бързо, както и че постоянно свързания мейл ще генерира трафик в мрежата, ако е такъв към оператора, за който може да платиш повечко, ако нямаш пакет за данни.
Здравейте отново , имам спешен въпрос за Vbox7 , когато вляза в Vbox7 през телефона ми има ли начин да гледам клипчета , защото не ми дава и ако има ,ако може кажете какъв е той !!!
Благодаря ви предварително !!! (cyber)
Благодаря ви предварително !!! (cyber)
Хора нали до менюто HA xpess music има едно правоъгълно прозорче може ли да попитам за какво е долкото разбрах на книжката на телефона с оказаниата е сензор за близост, но книжката е на френски и не мога да разбера останалия текст. Моля кажете ми как се включва за какво служи и дали вуобще е сензор за близост