5530 XpressMusic
Re: Nokia 5530 XpressMusic
кажете нормално ли е да се чува толкова слабо в слушалките на нокия 5530?слушал сам други МП3 и си оставям звука почти на половина ана този 5530 го осилвам докрай и пак се чува слабо!В глобул ми казаха че това са евростандартите за ниво на звука!
колко време трае тая преинсталация..? Ако извадя картата памет и оставям само телефона мисля че не би трябвало да пречи :) И ако го пусна бих искал да знам дали аз трябва да нагласям нещо или просто телефона си оправя всичко,не сам на ясно с нещата за първи път си взимам телефон малко така.. преди бях с Нокиа Н73 МЕ и нищо не съм му правил, бих искал да знам преди да започна с тоя, че е на 3 дена и дане го прецакам.. :X
да можеш да махнеш картата а за ъпдейта просто следваш точно инструкциите които са описани и той сам си се ъпдейтва желателно е докато го правиш ъпдейта да не вършиш нищо по компютъра щот ако забие или се рестартира или нещо подобно тела умира както и самия гсм не го мърдай
п.с. обаче това дет вика пича за слушалките ме учудва как ще е слаб звука та нали слушалките били много добри и като гледам са тапи като тея на сони от уолкмен серията им пробвай със други слушалки и кажи пак ли се чува толкова слабо
п.с. обаче това дет вика пича за слушалките ме учудва как ще е слаб звука та нали слушалките били много добри и като гледам са тапи като тея на сони от уолкмен серията им пробвай със други слушалки и кажи пак ли се чува толкова слабо
Да наистина свирят слабо ,стария ми телефон е нокия 6120 класик с тънките букси на нокия и качих същото парче да го чуя и на него свири по силно от колкото на нокия 5530 и двата телефона бяха увеличени на максимум,съжелявам че нямам други слушалки в момента,но ще пробвам!
виж в менюто на плеъра трябва да има опция loudness (settings->loudness->on)
ее чак толкоз слабо ли бре смятам че някъде грешиш стига то 6120 дет и аз съм го имал наистина свиреше ма прекалено слабо дори и с готини слушалки щот си бях взел преходник за него
ми нека някой друг с нокия 5530 да каже за как се чува в слушалките и как спрямо другите телефони
През слушалките се чува просто чудесно - това са май първите свестни дефолтски слушалки на Нокиа. Виж си настройките на плейра, нещо не правиш като хората. Не може 6120 да звучи по-силно и качествено сравнен с XM модел (все пак всичките са с отделно DSP - AIC33, който си е бая добър чип)..
..Относно батерията: да, може да смените батерията на 5530 с тази от 5800, само дето ще трябва да сложите някаква хартия или нещо подобно в долната част на гнездото, където се поставя, защото е по-къса. Но няма проблем да работи, което е чудесно - и при липса на 3G и GPS определено 5530 ще издържа по-дълго с батерията на тубата, отколкото самата туба..
..Относно батерията: да, може да смените батерията на 5530 с тази от 5800, само дето ще трябва да сложите някаква хартия или нещо подобно в долната част на гнездото, където се поставя, защото е по-къса. Но няма проблем да работи, което е чудесно - и при липса на 3G и GPS определено 5530 ще издържа по-дълго с батерията на тубата, отколкото самата туба..
От утре моделът ще е наличен по програмата "Заедно" и ще може да се взима на ретеншън (заедно с 6303 и 6700, между другото).. 8)
Какво ще рече това, че ще може да се взима с ретеншън по програма Заедно?