5610
Re: Nokia 5610
Според мен моделът е много добър.Имам само един въпрос: Със сензорни бутони ли е?
-
- Регистриран: 06 авг 2007, 16:40
Какво ще има в комплекта?
Не съм фен на SE, но незнам какво толкова му се възхищавате на телефона - 5610, SE К800i ги има отдавна същите характеристики, плюс по-добра батерия, а и цената му е доста по-ниска вече.
Просто Нокия са добавили за първи път RDS на радиото и това е първият техен музикален телефон без широко рекламираното доскоро Визуал радио - просто не можа да се наложи, за сметка на RDS-а.
Просто Нокия са добавили за първи път RDS на радиото и това е първият техен музикален телефон без широко рекламираното доскоро Визуал радио - просто не можа да се наложи, за сметка на RDS-а.
търся телефон до 600лв
мисля си за 6500класик, Нокиа Н76 и 5610
но за този модел не знам много характиристики изглеждат добре, някой да е имал е работил с него ?
мисля си за 6500класик, Нокиа Н76 и 5610
но за този модел не знам много характиристики изглеждат добре, някой да е имал е работил с него ?
Днес си го закупих, на пръв поглед хваща окото, приятен е на допир, дисплея е страхотен, камерата също, със слушалките свири перфектно, обаче като ги махнеш не се чува много силно, имам и 3250 и да ви кажа 3250 свири много по добре от него но какво да се прави тоя има по добър дисплей и камера, незнам и защо ги сравнявам като само производителя е еднакъв а класовете са супер различни, ама който си го купи няма да съжалява
Искам да попитам, защото преди 2 дена си зех тела, някой да знае от каде мога да дръпна някви програми за този модел колкото повече, толкова повече :) И другото е, че има отпред Light Sensor обаче незнам дали е заради 3G-то по някав начин да осветява или ? И, ако някой знае да каже по някоя дума за всичките програми кадето са вкарани в него. Иначе телефона е супер само 2 недостатъка има 1-че не свири силно speaker-а, но със слушалки е супер; 2 - че има операционна система но не е S60, а е S40, и за разлика от другите работи не със Symbian, а със Java.
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
az pyk iskam da popitam vqrno li e che vadi po-kachestven zvyk ot uj po-visokiq klas 5700, zashtoto taka mi kazaha vyv foruma na 5700. Inache vyv vsqko drugo otnoshenie 5700 go bie. Iskam da znam sys sigurnost zashtoto se kolebaq mejdu dvata, a kachestvoto na zvuka me interesuva nai-veche.
Пич колко ти държи батерията при средно ползване !
Пич, не че искам нещо да ти кажа, защото съм си купил и аз този телефон, но в кои всички отношения 5700 бие 5610. Защото и аз се чудех между много телефони но избрах този, а конкретно между двата тела : еднакво големи дисплеи и цветове; 5610 има по-хубава батерия; 5610 е четирибандов и може да има до 4ГБ микроСД; 5700 има стерео говорители и има Софтуерна платформа S60 версия 3.1, докато 5610 има S40 5th edition; камерата на 5610 е по-хубава и прави видео с 30 fps. Това което не съм го споменал е еднакво, и кво излиза, че само това, че има по-хубава софтуерна платформа и стерео говорители. Междодругото 5610 вади много чист звук, но по-силно си мисля, че ще свири 5700 заради стерео говорителите, но незнам дали е така защото не съм го чувал. А за батерията незнам, защото сега постоянно го разцъквам, или слушам музика, или качвам програми, или филми. Абе все нещо правя и горедолу вече съм наясно със почти всичките му екстри. След нова година ще мога да кажа колко държи батерията средно :)
dyrji mi kym 4-5 dena normalno govorene (20-30 min na den)